Vita:Folklore (egyértelműsítő lap)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 3 évvel ezelőtt
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Kiegészítve; lezárás kerülésére került. Alensha 2020. szeptember 5., 20:40 (CEST)Válasz[válasz]

Folklore (egyértelműsítő lap)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A Folklór és a Folklore nem összetéveszthetőek. Nem egyértelműsítő lap.  törlendő Csurla vita 2020. szeptember 3., 21:28 (CEST)Válasz[válasz]

 megjegyzés - A Folklór és a Folklore valóban nem, de itt nem sorolja fel a "folklór" szót (a magyaros írásrenddel), csak azokat a dolgokat, amelyek a Folklore címet viselik. Mivel több album (és egy tévésorozat plusz egy videojáték) is ezt a címet viseli, szerintem teljesen rendben van ez az egyértelműsítő lap. Ha úgy lenne, hogy a címtől eltérően csak a "folklór" szót (és annak esetleges változatait, pl. magyar folklór, román folklór, stb) egyértelműsítené, és a "Folklore" írásmóddal semmi nem szerepelne a lapon akkor azt mondom, törlendő. De így szerintem teljesen jó.  maradjon De ha esetleg mégis törlődne, akkor a Nelly Furtado album címébe nem kell az egyértelműsítés, át kell majd nevezni (és a 16 Horsepower albumot is).GhostDestroyer100 vita 2020. szeptember 4., 09:22 (CEST)Válasz[válasz]

 maradjon Kiegészítésre került. Lezárásra kerülhet a TMB. – Csurla vita 2020. szeptember 4., 10:25 (CEST)Válasz[válasz]


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!