Vita:Falusi turizmus

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Kedves Sóhivatal, mielőtt egy ilyen szöveget felküldesz, kérlek, gondold meg, hogy ez láthatóan nem lexikon céljára készült: nagyon sok benne a töltelékszó (tehát stb.). Nem lehetne egy kicsit átírni, hogy lexikoncikk legyen?--Linkoman 2006. december 11., 14:34 (CET)

Nagy része innen. -nagytibi üzen, ? 2006. december 12., 10:37 (CET)

Licenc[szerkesztés]

Hozzájárulok a tőlem átvett szövegrészek a "cc-by-sa-2.5" szabad licenc alapján történő felhasználásához, azaz a forrás megjelölése mellett.

Dr. Fekete Mátyás szaktanácsadó, főiskolai docens (HFF)

falusi turizmus[szerkesztés]

Miért lett átirányítva a falusi turizmus szócikkről? Ha jól tudom, az a turisztikai szakkifejezés. --Lily15 üzenet 2007. március 30., 13:26 (CEST)

POV[szerkesztés]

Az elválasztó kötőjelek másolmányra utalnak; nem forrásolt magánvélemény hangoztatása. Szerintem szabályos licenc esetén sem lehetne szó szerinti szöveget idézőjel nélkül citálni. Voxfax vita 2016. július 14., 07:59 (CEST)


Erre a szövegre egyáltalán nincs szükség. Egyetértek abban, hogy másolmánynak látszik, ami még a szerzői jogi aggályok elmúltával sem ad menlevelet a változtatás nélküli megtartásához.


Számomra a kulcsmondat: "A települési célok kialakítása során tudomásul kell venni a realitásokat. " Felületes olvasásra ez rendben látszik. De: tessék mondani, melyik gazdasági tevékenységnél nem kellene tudomásul venni a realitásokat?

Mondjuk már ki egyszer: a semmitmondás a Wikipédián elkövethető legnagyobb bűnök közé tartozik.


Ez jelképezi számomra azt a tipikus marketing menedzsment-szöveget, amelynek elég szegényes megnevezése a "reklám", inkább a gulyásleves jelölné pontosabban ("mindent bele"). A szöveg ugyanis számos olyan elemet részletez, aminek nem ebben a cikkben volna a helye.--Linkoman vita 2016. július 14., 09:19 (CEST)