Vita:Erős vár a mi Istenünk

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a(z) Erős vár a mi Istenünk cikkben szükséges változtatások megbeszélésére szolgáló vitalap.

Ein

Erős vár a mi Istenünk. Luther "Ein feste Burg" című énekének történeti és stilisztikai áttekintése a magyar zsoltárirodalomban. In Fabiny Tibor (szerk.): Tanulmányok a lutheri reformáció történetéből. Evangélikus Egyh. Kiadó, Budapest, 1984. 263–282.

A szubcsonkokról/robotokról/Szabó Tamásról szóló vitát áttettem Tamás vitalapjára. A szócikkek vitalapjai a szócikkekkel kapcsolatos témák megbeszélésére vannak. Köszönöm a megértést. --Tgr vita / IRC 2007. március 24., 16:51 (CET)

Kedves Tgr, Viselkedj civilizáltan, esteleg fordulj egy tapasztalt szerkesztöhöz, hogy az mit jelent, mit kell ilyen esetben helyesen csinálni, de nekem végül is semmi közöm ennek a tárolásához, itt megtalálod, de nem ez a "rendes" helye [1].

Ez egy "Subcsonk" kapcsolatos vita, amikor elindult senki nem tudta mi lesz belöle, semmi féle egyéni problémát nem látok, de ha elolvasod, vannak mások is akit azt a Subcsonk dolgot továbbra is közös problémának látják, ezért valahol ".......Subcsonk" közös, semmi esetre nem USER:-vita-Lapon a helye. db007 2007. március 24., 17:47 (CET)


Kicsit kibővítettem, a zenei részt még átvehetné valaki az enwikiből, meg a Musical Quarterly linket le kéne ellenőrizni (a Google találatokban megjelenített szöveg alapján tettem be, a teljes szövegéhez nem férek hozzá).

Ebből a két forrásból még lehetne bele írni: [2], [3]. --Tgr vita / IRC 2007. március 24., 09:05 (CET)

Meg még talán még ebből is lehetne amatőrkönyvtárazni, ha valaki eccer arra vetemedődik:
Erős vár a mi Istenünk. Luther "Ein feste Burg" című énekének történeti és stilisztikai áttekintése a magyar zsoltárirodalomban. In Fabiny Tibor (szerk.): Tanulmányok a lutheri reformáció történetéből. Evangélikus Egyh. Kiadó, Budapest, 1984. 263–282.--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 24., 09:54 (CET)