Vita:Elle Fanning

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 13 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Marad, javul. Alensha 2011. március 25., 21:29 (CET)Válasz

Elle Fanning[szerkesztés]

Nem gépi fordítás, de nagyon közel áll hozzá. Trevor vita 2011. március 22., 07:48 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!

Mary Elle Fanning 1998.április 9-én született (Conyers, Georgia, USA)Édesanyja Joy (Arrington) Fanning egykori profi teniszezőnő, édesapja pedig Steve Fanning, aki egy másodosztálybeli baseball csapatban, a St. Louis Cardinals-ban játszott. Jelenleg egy Los Angeles-i elektronikai üzletben eladó. Elle nővére,Dakota Fanning a mostmár világsztárnak mondható 16 éves lány (pl.Twillight saga-New Moon :Jane)El nem annyira felkapott mindt Dakota de halad a felé hiszen sok filmet tudhat maga után 10 évesen.


Filmjei

Elle Fanning filmek 2008 - Benjamin Button különös élete (The Curious Case of Benjamin Button) 6 éves Daisy

2007 - A kilencek (The Nines) Noelle

2007 - Cserbenhagyás (Reservation Road) Emma Learner

2006 - Sajttársak (I Want Someone to Eat Cheese With) Penelope

2006 - Az elveszett szoba (The Lost Room) Anna Miller

2006 - Déja Vu (Deja Vu) Janice Megjelent DVD-n! 2006 - Bábel (Babel) Debbie Megjelent DVD-n! 2005 - Egy kutya miatt (Because of Winn-Dixie) Sweetie Pie Thomas Megjelent DVD-n! 2004 - A titkos ajtó (The Door in the Floor) Ruth Cole Megjelent DVD-n! 2003 - Oviapu (Daddy Day Care) Jamie Megjelent DVD-n! 2002 - Harmadik típusú emberrablások (Taken) Allie, 3 évesen



Érdekességek

--Mindössze hat éves volt, amikor megtanult írni. ---Legelső hollywoodi vörösszőnyeges premierjén csak három és fél éves volt. ---Az iskolát 2007-ben kezdte de nem kapott szerepet az iskolai darabban de nem keseredett el pozitivan gondolkodott:középiskolában majd neki is jut szerep. --1 a 14 unoka közül --Édesanyja akartra neki a Mary édesapja az Elle nevet ---Se neki sem testvérének nincs stylistja mindig anyukájukkal választják ruháikat.


2008-ban nővérével 19.-ek lettek az Entertainment Weekly '30 Under 30' szavazásán.


Kedvenc szine a rózsaszin

---Szereti az európai focit ---Szereti a régi stilusú ruhákat főlleg az 50'évek belit ---Elle kedvenc tv-műsora a "The Regis and Kelly Show", csakúgy mint Dakotának. Amikor két éves volt, jelen lehetett egy felvételen, és amikor autogramosztás volt, magas hangon sikoltotta, hogy "Regis, Regis!", mert összesen egy szignót osztott ki a műsorvezető. Arról nem szól a fáma, hogy Elle kapta-e. ---Az iskola mellet táncol is balett, jazz, és hip-hop müfajokban


Emellet szeret lovagolni ,saját lova is van


Jelölései JELÖLÉSEK: 2004 ... Young Artist Award ... Best Young Ensemble in a Feature Film ... Daddy Day Care 2007 ... Young Artist Award ... Best Performance in a Feature Film - Young Actress Age Ten or Younger ... Babel 2007 ... Young Artist Award ... Best Performance in a TV Movie, Miniseries or Special (Comedy or Drama) - Supporting Young Actress ... The Lost Room