Vita:Dobos Evelin

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Fauvirt 2 évvel ezelőtt a(z) Ellenőrzöttre jelölések témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ellenőrzöttre jelölések[szerkesztés]

Fogom a fejemet... @Szalakóta: előbb jóvá hagytad, hogy egy anon töröljön forrásolt információt, majd már regisztrálva ugyanattól a (hiszen az összefoglaló szövegeken jól látszik az anonból lett) szerkesztőtől ezt a wikitlenítést és hozzáírást, bár élő személy szócikke, szépen bele is írhatott mindennemű forrásmegjelölés nélkül, csak odahányt egy rakat interjút, mint szövegtörzs és további törléseket eszközölt... most komolyan? Mi a fenének vannak a járőrök, ha bármit szabad?... és mi a fenének próbál az ember normális, a Wikipédia szabályainak megfelelő szócikkeket írni, ha bárki nullává teheti azt ilyen """"járőrözéssel""""?... taps-taps-taps......... Fauvirt vita 2021. október 4., 20:49 (CEST)Válasz