Vita:Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ercsaba74 10 évvel ezelőtt a(z) Szöveg témában

Szöveg[szerkesztés]

Jelezni szeretném, hogy a gimnáziumi honlapon található és a szócikk szövege közötti hasonlóság abból adódik, hogy cégem készítette az iskola honlapját (ercomp), illetve kezeli a mai napig. A szöveg a mi munkánk. Ercsaba74 vita 2013. május 25., 23:07 (CEST)Válasz

Kedves Ercsaba!
A Református kollégiumról szóló szócikkünk, amelyet a vitalap tanúsága szerint Te is láttál, jelenleg katasztrofális állapotban van.
Örömmel látom, hogy Te a Református kollégium szépen kidolgozott történetét felküldted az előbb.
Csak azon vagyok meglepődve, miért nem a Kollégiumról szóló szócikkbe írtad mindezt, amivel a Református Kollégium cikket erősítetted volna.
Szeretném kérni a segítségedet, hogy ez a szöveg a megfelelő helyre, tehát a Kollégiumhoz kerüljön át, és ebben a szócikkben csak néhány mondatos összefoglaló maradjon a Kollégium történetéről - ha egyáltalán az a helyes, hogy a Kollégium intézményeiről külön szólunk, és nem a Kollégium szócikkében kezdjük ezt el.
Üd, további jó munkát, sok örömöt a Wikipédia szerkesztésében!----Linkoman vita 2013. május 25., 23:39 (CEST)Válasz
Kedves Linkoman! A két intézmény egybefonódása miatt ezt az anyagot az iskola jelenlegi igazgatójának beleegyezésével tettem ide fel, és hamarosan bővítjük is. Kiemelném, hogy a Kollégiumban ma már nincs tényleges tanítás, azt az alárendelt intézményeiben végzik (a gimnázium így egyféle jogutód). Ugyanakkor a Kollégium szócikke is teljes rendbetételre kerül napokon belül. Ercsaba74 vita 2013. május 26., 18:06 (CEST)Válasz