Vita:Cannibal Corpse (album)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2021. május)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: törölve. – FoBe üzenet 2021. május 11., 09:36 (CEST)Válasz

Cannibal Corpse (album)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Sajnos nem nevezetes GhostDestroyer100 vita 2021. május 6., 18:48 (CEST)Válasz

Egy általam létrehozott cikk, amely még a régi korszakomban született. Bármilyen jó együttes is a Cannibal Corpse, a demó lemezük sajnos nem nevezetes a Wiki számára. Forrásként csak a metal archives és discogs van megadva, amelyek nem megbízhatóak. Több interwikije is van, de a forrásolás egyiken sem jobb, sőt, a legtöbbön források sincsenek. Ahol meg vannak, ott szintén csak a metal archives/discogs, vagy musicbrainz. Keresés során sem találtam megbízható forrásokat, csak adatbázisokat, youtube-ot, letöltő linkeket, triviális említéseket, blogokat és áruházakat. Ez először megbízhatónak tűnt, de alul ott van, hogy "source: Wikipedia", szóval ennyit a megbízhatóságról. Kár érte, de sajnos nem nevezetes. GhostDestroyer100 vita 2021. május 6., 18:48 (CEST)Válasz

Ha már a szócikk létrehozója nem tartja nevezetesnek a demó lemezt, akkor  törlendő. Apród vita 2021. május 6., 22:01 (CEST)Válasz

 törlendő Nem nevezetes. – Ary vita 2021. május 7., 12:14 (CEST)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!