Vita:Berki Krisztián (labdarúgó)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (besorolatlan)
Football pictogram.svg Ez a szócikk témája miatt a Labdarúgásműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Labdarúgás témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)
P Discobolus.png Ez a szócikk témája miatt a Sportműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Sport témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Nyelvezet[szerkesztés]

"Berki a Fradival jött hírnevet kihasználva habzsolta az életet, gyakran szerepel a bulvármédiában. Rövid viszonya volt Oszter Alexandra színésznővel, majd Kapocs Zsókával és más "celebekkel" is"

Ilyeneket ne írjunk lexikonba! --Mdavid89 AdiumEmoticonset.pngvitalap 2012. július 29., 18:35 (CEST)

Akkor javítsad, bár szerintem teljesen korrekt megfogalmazás, valósághű leírás. --Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zimmy Gnome-envelope.svg 2012. július 29., 18:47 (CEST)

Mindenesetre kitettem az SN sablont. Lehet gondolni Berkiről, amit akarunk (én sem rajongok érte), de ez így akkor sem WP-konform. Cassandro George Cross Malta.svg Ħelyi vita 2012. július 29., 21:46 (CEST)

Nem sablonozni kellene, hanem átírni, ha valakinek nem tetszik. A sablon meg nem passzol, mert ez semleges és nem reklám. --Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zimmy Gnome-envelope.svg 2012. július 29., 22:07 (CEST)

Ne haragudj, hogy lenne semleges egy enciklopédiában egy ilyen szöveg: habzsolta az életet? --Pagonyfoxhole 2012. július 29., 22:12 (CEST)

Most írom le harmadszor, hogy írja át, akinek nem tetszik.
Amúgy: "Capa, mikor nem a harcmezőkön fotózott, nagykanállal habzsolta az életet." [1] --Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zimmy Gnome-envelope.svg 2012. július 29., 22:15 (CEST)

Nevezetes[szerkesztés]

Ne csinálunk már Krisztusból bohócot, hogy a magyar média egyik legismertebb celebje, valamint az FTC volt vezetője ne lenne ismert. Forrásnak meg ott van most rengeteg cikk, de még lehetne százat belinkelni. A magánélete pedig aztán igazán nevezetes.

Kijavítottam a fogalmazást, ha már mások lusták voltak erre, ebbe most már ne kössetek bele. Akinek nem tetszik, írja át, bővítse. – Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zimmy Gnome-envelope.svg 2012. július 30., 12:55 (CEST)

Na jó, részemről feladtam, csináljatok amit akartok. Ha valakinek könnyebb egy mozdulattal letörölni a másik munkáját, a megbeszélés és javítás helyett, akkor szórakozzatok magatokkal. --Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zimmy Gnome-envelope.svg 2012. július 31., 15:34 (CEST)

Törlési megbeszélés eredménye[szerkesztés]

Kedves Firkász! Én se most jöttem le a falvédőről, legalább annyira tudom, mint te, hogy mitől nevezetes valaki és milyen szöveg az enciklopédikus (2006-ban szerkesztettem először, 2008 elejétől ezen a néven). Sajnos, a törlési megbeszélést lezárták, így oda nem illendő írni, ezért akkor itt elmondanám neked, hogy a cikkben már a kezdet kezdetén benne volt, hogy mitől nevezetes, nem kellett senki másnak levadászni azt. Többek között az általad letörölt részben is benne volt, amit majd remélhetőleg valaki majd helyreállít, én már nem fogok vele foglalkozni. Így most a Berki Krisztián lapját megnézők legfeljebb csodálkoznak egy kicsit, hogy vajon ez ugyanaz a fazon-e, akit a showműsorban láttak, vagy esetleg van egy harmadik Berki Krisztián is. Sebaj. --Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zimmy Gnome-envelope.svg 2012. augusztus 2., 12:39 (CEST)