Vita:Bakonyi Zoltán

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Mit tudunk meg ebből a cikkből?[szerkesztés]

Érthető az igyekezet, hogy egy ilyen hirtelen nevezetessé vált személyről cikkünk legyen, mégis azt mondom, hogy szerencsésebb lenne akkor cikket írni valakiről, ha van mit írnunk. Ha kiveszem ebből azt, ami a vörösiszapos szócikkben van, meg azt, amit Bakonyi kínjában összehazudott, és nem enciklopédikus tartalom, akkor csak egy szubcsonk marad. Pedig csak azt vettem ki ténylegesen, aminek végképp semmi keresnivalója a Wikipédiában. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2010. október 19., 19:53 (CEST)Válasz

Foglalkozása = alumíniumipar? VigyorHkoala 2010. október 19., 19:55 (CEST)Válasz

A törlési megbeszélés eredménye (2021. november)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: törölve. – FoBe üzenet 2021. november 30., 21:23 (CET)Válasz

Bakonyi Zoltán[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Önmagában nem nevezetes személy. A betett források csak a tárgyalása okán említik. Ami tudható róla az bőven elfér a Ajkai vörösiszap-katasztrófa szócikkben. A szócikk címe pedig oda átirányítandó. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2021. november 15., 22:57 (CET)Válasz

 törlendő -- A fenti, meggyőző érvelés alapján.--Linkoman vita 2021. november 15., 23:01 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!