Vita:BBC – Az állatok világa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
TV-icon-2.svg Ez a szócikk témája miatt a Tv-sorozatok műhelye érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nélkülözhetetlen Ez a szócikk nélkülözhetetlen besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Fehér Zoltán (vita), értékelés dátuma: 2009. augusztus 6.
Televíziós sorozatokkal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

semlegesség[szerkesztés]

"A BBC filmjei igen nézettek és népszerűek lettek arról, hogy filmjeik életszerűen és izgalmas megjelenésben ábrázolják", "egészen a ma élő csodálatos fajokig". jaj, hát ez eléggé rajongószerű egy írás. WP:NPOV. Lexikont írunk, nem ismeretterjesztő blogot :-) ez az írás cseppet sem semleges/objektív. – Timish Evil Eye.svg levélboksz 2009. július 7., 20:15 (CEST)

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!

Címválasztás[szerkesztés]

Az olvasó a cím alapján azt várná, hogy a BBC ismeretterjesztő sorozatáról kap információt. Ezzel szemben egy ömlesztett fajlistával szembesül. Nem kellene az oldalt átnevezni a „BBC - Az állatok világában szereplő fajok listája”, vagy valami hasonló névre? CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2009. július 7., 20:50 (CEST)

Még valami. Ismét elmondom, most már sokadszor (és lassan, talán egyszer megértésre talál): a besorolást ne a szócikk elfogult szerkesztője határozza meg. Ez a szócikk meglehetősen vázlatos, hogy nélkülözhető-e, arról pedig döntsön az utókor.
Továbbá. Tisztelt szakértő! A fajoknak nem latin, hanem tudományos neve van. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2009. július 7., 21:04 (CEST)
Könyörgöm, töröljük a lapot. Fehér Zoltán egyszerűen fajlista-mániás. Már nekem is volt egy vitám vele arról, hogy mik számítanak közismert fajoknak, amikor egy Közismert fajok listája cikket akart írni. A Minek (kellene ilyen lista)? kérdésemre se írt érdemi választ. – Perfectmiss vita 2009. július 7., 21:26 (CEST)
Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!

Kötőjel[szerkesztés]

Címbe tegyen már valaki hosszúkötőjelet, a laptopomon sose tudom, hol van. – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. július 8., 01:37 (CEST)

köszi, Dani :) – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. július 8., 19:12 (CEST)

Nekem nagyon tetszik az oldal, én is be szeretnék szállni a szerkesztésbe. Nem tudom, hogy megtehetem-e vagy csak az oldal szerkesztője nyúlhat hozzá. – WBrian vita 2009. július 8., 12:19 (CEST)

Bárki szerkesztheti. – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. július 8., 19:12 (CEST)

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!

sn, átdolgoz[szerkesztés]

A cikkel több gond is van. Be lehetne építeni a hosszabb gondolatokat a meglévő cikkekbe, hogy egy helyen legyenek. Át kellene különben is fogalmazni, mert eléggé elfogult, csak bele kell olvasni. Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. szeptember 17., 19:41 (CEST)

Csak azért mondod elfogfultnak, mert pikkelsz a szerkesztőjére. Szerintem nem rossz a szöveg.

Hát de rossz.... Volt, míg Istvánka helyrepofozta. Király lett. Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. november 8., 18:58 (CET)

Dolgozok a teljes átírásán. Amúgy nem tudom mi tetszik ezen neked? – Fehér Zoltán vita 2009. december 16., 16:53 (CET)