Vita:Az Univerzum Egyháza

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vikidrama 5 évvel ezelőtt a(z) Frei Zsolt témában

Hivatalos hozzászólás:

Egyházunk múltja valóban több ezer éves tantételeken alapszik. Egyházi időszámításunk szerint 2006 Március 21-vel a 6046-ik esztendőbe lépünk. Őskeresztény egyház, ahol a Minden-Egység filózófiáját tanítjuk. Hitünk szerint az élet nem anyagi eredetű, bár a matéria, a teremtés egy fontos kialakult lépcsője. Valljuk, az emberi élet továbbvitelének, a bennünk nyugvó lélek tapasztalásainak mintegy 5000 életen átívelő lehetőségét. A ciklikus újra-megszületés tanát. Az élet nem a Földön alakult ki. Tehát mitöbb, valószínű, nemcsak a Földön élnek hozzánk hasonló formájú, de teljesen más civilizációban élő értelmes lények. Hivatalos web-lapjaink őszinte képet adnak hitünk teljességéről, és magyarországi évtizedes tevékenységünkről.

Az Univerzum Egyháza Püspöki kara

Alkalomadtán a fenti szövegből is bele lehetne dolgozni még a cikkbe ezt-azt, ha valakinek nincs jobb dolga. – KovacsUr 2006. április 16., 16:37 (CEST)Válasz

Varázslás. Szalakóta vita 2013. június 26., 13:17 (CEST)Válasz

Mi az az Íge?


" Kisfaludy György 1997-ben publikálta a gravitációs hullámokkal végzett méréseit, "A tömeghullámok hatása a diffrakcióra"[2] címmel. Több működő gravitációs távcsövet épített a 2000-es években. A jelenleg is működő teleszkóp egyértelműen képes azonosítani Naprendszerünk nagy tömegű objektumait és a környező galaxisokban található feketelyukakat."

Asztrofizikusként kijelentem, hogy ez az ember egy szélhámos (mellesleg a hivatkozás, amire mutat bizonyítékként: http://www.hunok.hu a Kisfaludy György saját weboldala, az Ő domain címe, ráadásul az oldala egy sarlatán zöldség katyvasz aminek semmi értelme), summa summárum: ezt a kamu szócikket önmagáról írta a Kisfaludy György, és párszor már törölve is lett ez a szócikk a wikipédiáról szerintem!!!

Egy sima áruházi távcsövet lefestett festékkel, ráakasztott egy drótot, és egy kereskedelmi térképszoftvert nézeget a számítógépén, ez a találmánya amit bemutatott gravitációs távcsőként = az úr egy ELMEBETEG. Semmi köze a gravitációs hullámok érzékeléséhez, a megtévesztéshez annál inkább, ilyen ne maradhasson a wikipédián. Azonnali szócikk törlést kérek!

Köszönöm.



Ez egy vallási lap. Ez egy egyház rövid leírása. Ez a lap egy egyház tanait tartalmazza. Azt tartalmazza, hogy az egyház követői miben hisznek. Nem lehet célja egy vallási lapnak, hogy bebizonyítsa a tanai igazságát. Pont ezért VALLÁS. Ezért nem lehet tetszik/nem tetszik, egyetértek vele/nem értek vele egyet alapon belejavítani. (hova vezetne ez?) Aki ebbe beleszerkeszt az egy Egyház hitbeli állításait hamisítja meg.


Ha nem ért egyet az állításokkal akkor tegyen megjegyzést a vitalapon, ahogy meg is tette. De hogy ki miben hisz az nem lehet a lapon belüli minősítés tárgya. Mert valakinek a hitét és a hitéhez kapcsolódó állításokat minősíteni nem tárgyilagos.

A szabadegyetemi diplomára vonatkozó vitás állítás törlésre került.

Mivel ez többedszeri eset ezért lapvédelmet kérek a szócikkre. Hiszen bárkinek joga van mást gondolni, de ne legyen mindenkinek joga egy Egyház dogmáit átírni! Mert más egy hit és más egy hitről a vélemény.

Frei Zsolt[szerkesztés]

Szükség van Frei Zsolt bemutató oldalát 4X linkelni? Alátámaszt bármit is?

[1]

(A lap szükségességéről nincs véleményem) Vikidrama vita 2018. november 25., 14:54 (CET)Válasz