Vita:Ava Gardner

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Filmfan 15 évvel ezelőtt a(z) Leszbikus? témában
Ez a szócikk témája miatt a LMBT-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
A sablon nem jelenti azt, hogy a személy, akiről a szócikk szól, LMBT lenne, mindössze annyit, hogy a szócikkben az LMBT emberek szempontjából releváns információ szerepel vagy kellene szerepeljen.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
LMBT-témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Leszbikus?[szerkesztés]

Megdöbbenve látom, hogy a színésznő bekerült az LMBT-kategóriába, noha állítólagos meleg hajlamai egyáltalán nem olyan közismertek, mint mondjuk Pasolinié vagy Viscontié voltak, akik esetében egyértelmű a helyzet. A szócikk erre vonatkozóan mindössze ennyit ír:

„Legújabb életrajza leszbikus kapcsolataira is fényt derít, elsősorban Lana Turner, Betty Grable és Barbara Payton színésznőkkel.”

Ki írta ezt az életrajzot, és miért holtbiztos, hogy igazat ír? Mi a mű címe? A sztárokról annyi mindent összeírnak, főleg a haláluk után, miért perdöntő az, hogy egy (a magyar Wikipédián) cím és szerző nélküli életrajzban mit hordanak össze róla? Hagyján, hogy beírjuk a szövegbe ezt is, mint kuriózumot, de ennek alapján LMBT-kategóriába sorolni az illetőt talán mégis túlzás. Ő MAGA vagy hozzá közel álló, megbízható személy nyilatkozott valaha ilyesmit? Filmfan vita 2008. május 29., 14:23 (CEST)Válasz