Vita:Alkonyat (regény)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Egyetértek! Nem kellett volna ennyi spoilert belerakni. kiirtam az elejére figyelmeztetés...

Alkonyat sorozat[szerkesztés]

,vnkk.k Többen beleszerkesztettek olyan tényeket is, amelyek csak sokkal később derülnek ki (például a negyedik részben). Én vártam volna vele, nem értem minek lelőni ennyire a poént mások előtt, ráért volna akkor beszerkeszteni, amikor már többen tudhatnak róla. Mindegy, nem javítom vissza,de én nem tenném.


bocs de szerintem jobb ha mindenki tudd róla,legalább is egy kicsit,hogy fellegyen készülve mi lesz a többi részben!szerintem ez a könyv nagyon ,oly annyira hogy (szerintem te is olvastad a neten)tinik és felnőttek millióit hódította meg ez a könyv úgyhogy sorry!!!


EZ KICSI? Gyakorlatilag lelőttetek MINDENT! Sorry, de ez kegyetlenség!


Bocs,de senkinek nem kötelessége elolvasni az ismertetőt.Ha nem érdekelt volna nem olvastad volna el,ennyi. Az meg,hogy ráért volna akkor mikor többen tudnak róla-angolul már lehet kapni mind a 4 kötetet,akit nagyon fusztrált a dolog,az elolvasta úgy, vagy a rengeteg kalózfordítás-amit én nem támogatok- közül ez egyiket.Egyébként meg fel lett tüntetve,hogy spoileres a cikk!!!Sorry,magánvélemény.


Sokan nem tudnak angolul, és - bármily meglepő - sokan nem olvassák el a kalózfordítást sem. Engem nem érint személy szerint a dolog, mind a négy könyv megvolt köszönöm szépen, de attól még gondolhatok másokra. Annak ellenére hogy én indítottam el ezt a wikipédiás Alkonyat oldalt eszem ágában sem volt poéngyilkosnak lenni. A Spoiler jelet sem a kedves spoilerezők tették ki hanem olyanok, akik gondolnak azokra akik figyelmetlenül kezdik olvasni az oldalt háttérinformáció után kutatva. Sorry, a tiéd is ugyanúgy magánvélemény ezzel az erővel. Ui: nem szeretnék erről tovább vitázni. Te úgy látod jónak én meg így. Te is elmondtad a véleményed és én is. Részemről béke van.

Alkonyat sorozat. The best(*)[szerkesztés]

A legjobb könyv amit valaha olvastam, az Alkonyat is az Újhold is és a Napfogytakozás első része is. Már a filmről ne is beszéljünk. Nem tudok kilépni az álomvilágból.Csodálatos.(L)