Vita:Abbot

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Törlési megbeszélés eredménye (2013. augusztus)[szerkesztés]

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: nem (ill. csak külön engedéllyel) anyakönyvezhető név: törölve. --Rlevente Műemlék piktogram.jpg üzenet 2013. augusztus 31., 14:43 (CEST)

Abbot[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Ha Magyarországon nem használják, akkor mitől van névnapja és mitől van a magyar keresztnevek között? Erős kételyeim vannak a nevezetességével kapcsolatban. Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2013. augusztus 25., 17:30 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített férfinevek között nem szerepel, lásd [1]. Ez pedig [2] alapján azt jelenti, hogy olyan nevet, ami nem szerepel az Akadémia névlistájában, legfeljebb csak akkor lehet anyakönyveztetni, ha azt az Akadémia jóváhagyja. Arról még nem sikerült forrást kerítenem, hogy a névnapok ehhez az egészhez hogyan viszonyulnak, s hogy miért van az, hogy egyes helyeken felsorolják az Abbotot a névnapok között[3], másik helyen pedig nem [4]. --Sphenodon vita 2013. augusztus 25., 17:59 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Nem nevezetes. --Rodrigó 2013. augusztus 25., 21:19 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!