Világok harca (South Park)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Világok harca
South Park
10. évad, 8. epizód
A fiúk játék közben
A fiúk játék közben
Eredeti cím Make Love, Not Warcraft
Író Trey Parker és Matt Stone
Rendező Trey Parker
Gyártási szám 1008
Első sugárzás 2006. október 6.
Első sugárzás Magyarországon 2007. november 16. (Cool TV)
2007. november 24. (MTV)
Kronológia
ElőzőPszt!
KövetkezőA Kulmann-összeesküvés
A South Park epizódjainak listája

A Világok Harca (Make Love, Not Warcraft) a South Park című animációs sorozat 147. része (a 10. évad 8. epizódja). Elsőként 2006. október 6-án sugározták az Egyesült Államokban. Magyarországon 2007. november 16-án mutatta be a Cool TV.

Cselekmény[szerkesztés]

Dialog-stop-hand.svg Alább a cselekmény részletei következnek!

A fiúk a World of Warcrafttal játszanak, amikor hirtelen egy ember megöli Kenny karakterét, majd Stan, Kyle és Cartman karakterét, emiatt telefonálnak a Blizzard-nak, hogy elpanaszolják a hírt. A Blizzard szerint ennek az embernek nincs élete, illetve képes megölni az adminokat is.

A fiúk elhívják barátaikat egy gyűlésre. Eközben Randy Marsh, Stan apja is megvette a játékot, de ő is áldozatául esik a titokzatos embernek. A gyűlésen mindenkit elhívnak a Kobold erdőbe, hogy együtt nézzenek szembe a gonosszal. A gyűlésen kiderül, hogy Butters nem a WoW-val játszik, hanem a Hello Kitty Kalandjaival, de a fiúk megzsarolják, hogy ha nem lesz ott a találkozónál, akkor "megfingatják".

A találkozóra mindenki eljön, de Butters is Törp karaktert készített, pont olyan, mint amilyen Cartman karaktere, ezért inkább elküldi Butters-t. Ezután a harc elkezdődik, de Clyde abbahagyja a játékot, és inkább Playboy magazint olvas. Sajnos a gyilkos mindenkit megöl, még a hívatlanul érkezett Randy Marsh-ot is. Ekkor mindenki abbahagyja inkább a játékot, de Cartman meggyőzi barátait, hogy rengeteg disznó megölésével elérhetik a tömeggyilkos szintjét.

Telnek a hetek, a fiúk egyre inkább pattanásosak és elhízottak lettek. A Blizzard felfigyelt rájuk, ezért eljuttatják hozzájuk az Ezer igazság kardját, amit legendák öveznek át. A csata megkezdődött, de képtelenek megölni még ilyen erősen is a gonoszt. Eközben a Blizzard két embere eljutott Stan-ék házához, de csak eljutnak a városba, de csak Randy Marsh-sal tudnak beszélni, aki belépett a felhasználói fiókjába és odaadta fiának a legendás fegyvert. Ennek segítségével ölték meg a főgonoszt, és teremtettek békét Azeroth világában. Ezután nyugodtan játszhattak tovább.

Dialog-go-hand.svg Itt a vége a cselekmény részletezésének!

Kenny halála[szerkesztés]

  • Kenny karaktere kétszer esett a gyilkos áldozatául, de a többiekét szintén megölte.

Utalások[szerkesztés]

Érdekességek[szerkesztés]

  • Az epizód kezdőzenéjét már nem a Primus írta hanem a Colonel Les Claypool's Fearless Flying Frog Brigade „Whamola”.
  • Pip, Dog Poo, Bill, Terrance, Fosse és Butters nem játszanak a WoW-val.
  • Ez az utolsó rész, amiben Stan és Kyle használja a "Te jó ég, kicsinálták Kenny-t! Te szemét!" mondatot. Legközelebb a 13. évad B.A.Sz című részében használják.

Bakik[szerkesztés]

  • Cartman azt mondja, hogy Westfall területén lesz a gyülekező, viszont az Arathi Felvidéken (Arathi Hightlands) találkoznak.
  • Amikor harcolnak az epizód végén, Cartman WC-zik, de Stan nem ül a saját székén, viszont a karaktere mégis mozog a játékban.
  • Amikor Randy a munkatársának mutatja a játékot, azt mondja, hogy vadász, pedig harcos karakterrel van.

Külső hivatkozások[szerkesztés]


South Park – Tizedik évad (2006)
1001 – Séf bácsi visszatér1002 – Sznobriadó!1003 – Rajzfilmek háborúja 1.1004 – Rajzfilmek háborúja 2.1005 – Milliónyi kicsi szál1006 – A medvedisznóember1007 – Pszt!1008 – Világok harca1009 – A Kulmann-összeesküvés1010 – Az ov(ulál)ónéni1011 – Pokol a Földön1012 – Revolúció 1.1013 – Revolúció 2.1014 – Stanley kupája