Szerkesztővita:Esyti

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hujber Tünde 11 évvel ezelőtt a(z) REVOL Express számlázó program témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Esyti!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Beyond silence Üz 2009. augusztus 3., 16:03 (CEST)Válasz

rEVOL Express számlázó program[szerkesztés]

A rEVOL Express számlázó és ügyviteli program egy kifejezetten a mikro- és kisvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások számára fejlesztett szoftver, amelyet napjainkban már több mint 10 000 magyar vállalkozás használ.

Történet[szerkesztés]

Az 1992-ben magyar tulajdonosi körrel alapított rEVOLUTION Software Kft. első számlázó programjával 1995-ben lépett a hazai piacra. A Számla ’95 elnevezésű szoftvert később a Számla No 1, majd a Számla No 2 fejlesztések követték, később megjelentek a SzámlaVarázsló, a SzámlaVarázsló Deluxe, a Házipénztár, Mérföldkő és az Abakusz elnevezésű programok. A rEVOLUTION Abakusz segítségével már komplett családi és pénzügyi nyilvántartásokat lehetett készíteni.

A 2007-es év fordulópont volt a rEVOL Express történetében. A korábbi különálló szoftvereket összekapcsolták, és megszületett az egységesített, „dobozos” rEVOL Express moduláris számlázó és ügyviteli program, amelyet kifejezetten a mikro-és kisvállalkozások igényeihez igazítottak. A szoftver árának jelentős csökkentésével így már számos vállalkozás számára vált elérhetővé a gépi számlázás.

A rEVOL Express indulása óta minden évben legalább 2 – de előfordult, hogy 7- verziófrissítéssel támogatta a felhasználókat. Az újabb verziófrissítésekben finomították a programot, kijavították az esetleg előforduló hibákat és új funkciók kerültek a szoftverbe. Az újabb verziók minden terméktámogatással rendelkező ügyfél számára ingyenesen elérhetőek. Ezen túlmenően a cég 100% garanciát vállal az aktuális verziószámú program törvényi megfelelőségére.

Napjainkban a rEVOLUTION Software Kft. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínál ügyviteli megoldást, legyen szó számlázásról, készletkezelésről, pénzügyek nyilvántartásáról, könyvelési folyamatok kezeléséről vagy ügyfélkapcsolatok ápolásáról. A cég kis- és középvállalkozások számára készített saját fejlesztésű ügyviteli-, pénzügyi- és könyvelő programja az Iroda ++. A közép- és nagyvállalatok számára pedig a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerét ajánlják.


A rEVOL Express számlázó program[szerkesztés]

A rEVOL Express program fejlesztőinek elsődleges célja volt egy egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető és gyors szoftver létrehozása. A program használatát, és ezzel együtt a vele való munkát számos funkció segíti, pl. a partner- és termékadatok importálhatósága és exportálhatósága, a számlák akár 20 mp alatt történő rögzítése vagy a hasznos kimutatások és elemzések készítése. A 2007-ben kiadott rEVOL Express számlázó program moduláris felépítésű és rugalmasan alakítható a vállalkozás igényeihez.

Modulok[szerkesztés]

Számlázáshoz kapcsolódó modulok[szerkesztés]

Deviza: belföldi devizás és külföldi export számlák kiállítása, devizás készletek illetve devizás pénztárak kezelése.
E-számla: elektronikus számla készítés, akár havi 1 átutalásos számla esetén
Kereskedelem extra: rendszeresen kiállítandó számlák meggyorsítása, ajánlat készítése, megrendelések kezelése, pro-forma számla/díjbekérő készítése
Webáruház kapcsolat: Joomla Virtuemart rendszerben működő webáruházak megrendeléseinek beemelése a rEVOl Expressbe és a megrendelések kiszámlázása.

Pénzügyi modulok[szerkesztés]

Pénzügy: átláthatóbb pénzügyek, kintlévőségek figyelése
Házipénztár: jelentős készpénzforgalom koordinálása, szigorú számadású pénztárbizonylatok kiállítása, átlátható belső ügymenet
Költség számla: naprakész tartozás nyilvántartás, szolgáltatói számlák pl.: telefonszámla, irodabérleti számla stb. vezetése, rendszerezése
Pénzeszközök: átlátható privát és céges pénzmozgások, analitikus pénztárak nyilvántartása
Pénzügyi tervezés: bevételeik és kiadások pontos koordinálása

Készletnyilvántartó modulok[szerkesztés]

Készlet: pontos készletgazdálkodás
Készlet extra: pontos készletgazdálkodás több telephely esetén, visszáruzás, bizományosi értékesítés támogatása, telephelyek közötti árumozgatás

Útnyilvántartó modulok[szerkesztés]

Útnyilvántartó: egyszerű útnyilvántartás készítés
Kiküldetési rendelvény: kiküldetéshez kapcsolódó információk, adatok nyilvántartása

Adminisztrációs modulok[szerkesztés]

Iktatás: szerződések, ajánlatok, ügyfélszolgálati dokumentáció iktatása
Ügyfélkapcsolat-támogató modul: átláthatóbb ügyfélinformációk

Hasznos linkek:[szerkesztés]

Hivatalos honlap
Demóverzió letöltése
Verziótörténet

REVOL Express számlázó program[szerkesztés]

Üdv! Az általad létrehozott REVOL Express számlázó program szócikket törlésre jelölték. A törlési megbeszélés a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/REVOL Express számlázó program oldalon folyik, ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, erre a lapra írj. Ha úgy érzed, segítségre szorulsz a Wikipédia szerkesztésében (pl. annak eldöntésében, hogy mi való a Wikipédiába és hogy egy cikknek milyen formai követelményeknek kell megfelelnie), akkor javaslom, hogy olvasd át a fenti üdvözlődobozban lévő hasznos linkeket, és ha akarsz, kérj segítséget a mentorműhelyen keresztül; így egy tapasztalt szerkesztőt (mentort) kapsz magad mellé, aki kezdetben segít neked eligazodni. Köszönöm. Tündi vita 2012. július 23., 19:20 (CEST)Válasz