Szerkesztő:Dávid Erdélyből

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Hirsch Dávid, a 168 óra, a HVG, az Új Szó és az SZDSZ fórum egykorvolt publicistája itt folytatta.

Szeretném felszabadítani Erdélyt a hosszú ideje tartó román megszállás alól. A partizánharcok előkészületei már folynak, valami már bűzlik Dániában, 2007. szeptember 11.-én minden kiderül!

Érdekel a napi politika, a (hazafias) irodalom (Wass Albert) és a filozófia.

Ezért megint szidhatjátok Erdélyt[szerkesztés]

Ma este Erdély-szerte imádkoznak együtt az önálló magyar egyetemért. Az ökumenikus imaestek során a történelmi egyházak képviselői közös imára szólítják az erdélyi magyarságot az anyanyelvű felsőoktatási intézmény visszaállításért, ugyanakkor megáldják az egyetemért folytatott világi küzdelem zászlóvivőit.

Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön és Nagyváradon a templomok harangjai este 6 órára hívják templomba azokat, akik a magyar egyetemért akarnak fohászkodni. Kolozsváron, Nagyenyeden, Temesváron, Gyergyószentmiklóson, Szatmárnémetiben, Nagykárolyban és Székelyhídon 7 órától kezdődnek a közös imák.

Vajon élére áll-e az antiszemita, kirekesztő, Erdély-ellenes mozgalomnak a fekete arcú Hitler? A hazai rasszisták összefognak a román nacionalistákkal és rátámadnak az erdélyi magyarokra? Imádkozzunk Istenhez, hogy itt ne induljon el a gyülöletkeltés !