The Best (PlayStation-árvonal)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A The Best (stilizálva the Best) Sony Computer Entertainment PlayStation-árvonal Japánban és Ázsia bizonyos területein. A hasonló árvonalak közé tartozik az észak-amerikai Greatest Hits, az Essentials a PAL területeken, illetve a dél-koreai a BigHit Series.

Az első PlayStation-konzolnál a The Best árvonalat a PS one 2001-es megjelenésével a PS one Books váltotta. Ezen játékok a legkelendőbb címek voltak, melyeket az új árvonal alatt csökkentett áron újra megjelentettek. A PS one Books-címke alatt megjelent játékok nem a többi PlayStation-játéknál megszokott hagyományos CD-tokban, hanem vékonyabb tokban kerültek forgalomba. A játékok használati útmutatói rendszerint a tokon kívülre kerültek, a kiskönyvet és a CD-tokot műanyag csomagolással fogták egybe. A lemezeken általában a korábban megjelent játékszoftver változatlan maradt, bár néhány címnél kijavítottak néhány programhibát. A PS one Books-címke alatt még 2006 végén is jelentek meg játékok.

Az első PlayStation 3 The Best-címek 2008. március 19-én jelentek meg,[1] azonban az Armored Core 4 ezt megelőzően, 2008. január 10-én a the Best Collection-címke alatt jelent meg.[2]

PlayStation[szerkesztés]

The Best[szerkesztés]

The Best for Family[szerkesztés]

PSone Books[szerkesztés]

PlayStation 2[szerkesztés]

PlayStation 3[szerkesztés]

PlayStation Portable[szerkesztés]

PlayStation Vita[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]