Třebíči járás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Třebíči járás
Közigazgatás
Ország Csehország
KerületVysočina kerület
RendszámTR
Földrajzi adatok
IdőzónaCET, UTC+1
Elhelyezkedése
Třebíči járás (Csehország)
Třebíči járás
Třebíči járás
Pozíció Csehország térképén
é. sz. 49° 13′ 12″, k. h. 15° 52′ 40″Koordináták: é. sz. 49° 13′ 12″, k. h. 15° 52′ 40″
A Wikimédia Commons tartalmaz Třebíči járás témájú médiaállományokat.
A Třebíči járás

A Třebíči járás (csehül: Okres Třebíč) közigazgatási egység Csehország Vysočina kerületében. Székhelye Třebíč. Lakosainak száma 114 587 fő (2009). Területe 1463,07 km².

Városai, mezővárosai és községei[szerkesztés]

A városok félkövér, a mezővárosok dőlt, a községek álló betűkkel szerepelnek a felsorolásban.

BabiceBačiceBačkoviceBeneticeBiskupice-PulkovBlatniceBochoviceBohušiceBransouzeBřezníkBudišovBudkovČáslaviceČastohosticeČechočoviceČechtínČervená LhotaChlístovChlumChotěbudiceČíchovCidlinaČíhalínČikovČíměřDalešiceDědiceDešovDolní LažanyDolní VilémoviceDomamilDukovanyHartvíkoviceHeralticeHlubokéHodovHorní HeřmaniceHorní SmrčnéHorní ÚjezdHorní VilémoviceHorniceHrotoviceHroznatínHvězdoňoviceJakubov u Moravských BudějovicJaroměřice nad RokytnouJaseniceJemniceJinošovJiraticeKamennáKdousovKladeruby nad OslavouKlučovKojaticeKojatínKojeticeKomároviceKoněšínKostníkyKoutyKožichoviceKozlanyKrahulovKralice nad OslavouKramolínKrhovKrokočínKuroslepyLázLesnáLesní JakubovLesoniceLesůňkyLhániceLhoticeLipníkLitohořLitovanyLomyLoukoviceLovčoviceLukovMarkvarticeMartínkovMastníkMenharticeMeziříčkoMikuloviceMladoňoviceMohelnoMoravské BudějoviceMyslibořiceNaloučanyNáměšť nad OslavouNáramečNimpšovNová VesNové SyroviceNový TelečkovOcmaniceOdunecOkarecOkřešiceOkříškyOpatovOponešiceOstašovPálovicePetrovicePetrůvkyPokojovicePolicePopůvkyPozďatínPřeckovPředínPřešovicePřibyslavicePříštpoPucovPyšelRačiceRácoviceRadkovice u BudčeRadkovice u HrotovicRadonínRadošovRadoticeRapoticeŘímovRohyRokytnice nad RokytnouRouchovanyRudíkovŠebkoviceSedlecSlavěticeSlavičkySlavíkoviceSmrkStařečŠtěměchyŠtěpkovStřítežStropešínStudenecStudniceSudiceSvatoslavTřebeloviceTřebeniceTřebíčTřesovTrnavaValdíkovValečVíceniceVícenice u Náměště nad OslavouVladislavVlčatínVýčapyZahrádkaZárubiceZašoviceŽeletavaZvěrkovice

További információk[szerkesztés]

Commons:Category:Třebíč District
A Wikimédia Commons tartalmaz Třebíči járás témájú médiaállományokat.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Třebíč District című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben az Okres Třebíč című cseh Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.