Nudlo

Kedves Tacsipacsi :) Köszönöm, az eddigi segítséget. Még küzdők, de meglesz az infobox is nemsokára. Már csak egy rövid kérdésem van: Kell valakinek szólnom,hogy ellenőrizze le a lapomat, vagy várjak türelemmel, majd sorra kerülők? Tudom,hogy túlterheltek a szerkesztők, nem akarok erőszakosnak tűnni, csak gondoltam megkérdezzem, mert lehet, hogy nem vettem észre valamit :) Köszönöm:

nudlo vita2014. október 25., 10:44

@Nudlo: Először is köszönöm, hogy az aláírásodat megjavítottad. Nem kell szólnod, előbb-utóbb sorra kerülsz, de ha nagyon türelmetlen vagy, akkor a járőrök üzenőfalán kérheted a cikked közzétételét. Amúgy elfelejtettem válaszolni rá, mert a másik szakaszban kérdezted: nem, nem szükséges értesíteni a cikkalanyt.

Tacsipacsi vita2014. október 25., 10:51

Köszönöm a válaszokat, egyáltalán nem sürgős a dolog,ráér :)

nudlo vita2014. október 25., 11:00

Szia :) Nagyon köszönöm az infoboxot. Legalább 10x nekiálltam már, de soha nem sikerült.

nudlo vita2014. október 26., 20:53

Szívesen. Ha rákattintasz duplán, akkor megjelenik a már említett több adat hozzáadása, és ott tudsz még dolgokat beleírni. Ha valamit nem értesz, hogy mire való, kérdezz engem, mert én készítettem a leírást. Vagy tudom, és akkor kiegészítem, vagy szintén fogalmam sincs, de megpróbálok utánaérdeklődni a sablon készítőinél, azt nem én csináltam.

Tacsipacsi vita2014. október 26., 21:02

Köszönöm, éppen bővítem. Sajnos valamiért nem tudom az új együttese linkjét (http://respectmusic.hu/bio.html)az infoboxba elhelyezni, pedig ez fontos lenne. Valamint fényképet is szeretnék róla berakni, de ez sem megy :( Azt a képet, amely az együttese lapján van, mert az a legfrissebb. Ha esetleg még ebben a két dologban segítenél, akkor nagyon megköszönném. Fontos nekem ez a lap, a szívemen viselem :)

nudlo vita2014. október 26., 21:33
Egy szerkesztő módosította a hozzászólást.
Utolsó szerkesztés: 2023. június 9., 12:07

Fényképet csak a magyar Wikipédiáról vagy a Wikimédia Commonsból tudsz beszúrni, tipikusan csak szabad licenc alatt lévőket (infoboxba élő személyről kizárólag ilyet), az oldal alján szerepel, hogy minden jog fenntartva, tehát ez nehezen fog menni (OTRS-engedélyt kell kérned, szerintem életed legelső Wikipédia-szócikkébe ne próbálkozz ilyennel). A linket milyen formában szeretnéd berakni? Az infoboxban csak olyan van, hogy együttesének weboldala és saját weboldala, az életrajzra nem kell alapból link, csak a források között, hiszen (optimális esetben) az szerepel a szócikkben is.

Tacsipacsi vita2014. október 26., 23:24

Köszönöm a felvilágosítást!Nem gondoltam, hogy a fénykép ilyen szigorú feltételekhez van kötve, főleg, hogy az oldal is róla szól, meg a kép is az együttes hivatalos oldaláról került volna fel. Az infóboxba is ugyanazt az új együttese oldalára mutató linket szerettem volna beszúrni, mint lenn a forrásoldalaknál, így talán többen megtalálják őket.

nudlo vita2014. október 27., 08:54

Legegyszerűbb fényképszerzési lehetőség, ha elmész egy koncertre, majd feltöltöd itt a képet. Persze a weboldal aktivitásából ítélve nem hiszem, hogy most hétvégén lenne előadásuk, de addig is működik a cikk kép nélkül. Az infoboxba beszúrtam az együttes weboldalaként a kezdőlapjukra (tehát nem az életrajzi aloldalra) mutató linket. Így jó?

Tacsipacsi vita2014. október 27., 10:56

Nagyon szépen köszönöm, tökéletes :) Valóban nem pörögnek még ezerrel, de azért nekem van róla koncertfelvételem, csak hát az azért nem olyan jó minőség.

nudlo vita2014. október 27., 22:13

Kedves Tacsipacsi! A Facebook szabad licencnek számít? Merthogy ott is szerepel ez a kép?

nudlo vita2014. november 1., 22:01

A Facebook nem licenc, hanem forrás. Ott egyébként nincs semmilyen licencjelzés, ezt pedig úgy értelmezzük, hogy ©minden jog fenntartva. Külön engedélyt kell kérned Gábortól a Wikipédia:Engedélykérés oldalon leírtak szerint.

Tacsipacsi vita2014. november 2., 00:24