Szerkesztővita:Zsuzsakossuth

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Zsuzsakossuth!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Pagony foxhole 2015. október 3., 23:17 (CEST)

Fájl:Erzsébet és Albert herceg mennyegzői szekere.JPG[szerkesztés]

Kedves Zsuzsa! Ha jól értelmezem az általad írt szöveget, az eredeti rajzot (többek között legalábbis) Lakner László készítette, amiről aztán te készítettél egy másolatot. Lakner László még él, így a rajz mindenképpen jogvédett, és még ha esetleg módosítottál is rajta, az ő engedélye nélkül nem használható a Wikipédián. – Regasterios vita 2020. január 9., 21:42 (CET)

Fájl:Gánti Tibor szülőháza Vácon.jpg[szerkesztés]

Kedves Zsuzsa! Ennek a fájlnak az EXIF-adataiban (legeslegalul a további képadatok között) az látszik, hogy a fotó ezen változata a Facebookról lett letöltve. A leírólapra azt írtad, saját magad készítetted a képet. Ez esetben kérlek, küldd el az alábbi engedélyt a megadott e-mail címre, értelemszerűen kitöltve, illetve ha lehetséges, kérlek, tölts fel egy olyan változatot, ami a fényképezőből való, nem a Facebookról. Köszönöm.

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a kép(ek) webcíme vagy a képek bármilyen, egyértelmű meghatározása>>

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC-BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra. Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a képek terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • <<a megjelölés formája>>

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]


– Regasterios vita 2020. január 11., 21:47 (CET)

Kedves Zsuzsa! Annyit meg tudnál még tenni akkor, hogy feltöltöd a fotónak egy olyan változatát, ami a fényképezőgépről való, és nem a Facebookról? – Regasterios vita 2020. január 13., 13:37 (CET)

Kedves Regasterios! Sajnos a kép már nincs meg, eredetileg csak a Wikipédia részére fotóztam le egy váci sétám alkalmával, aztán miután feltöltöttem, később töröltem is a képet, de ha legközelebb arra járok alkalomadtán, majd készítek másikat. Üdvözlettel:Zsuzsakossuth vita 2020. január 18., 19:43 (CET)

Metzli Kamill[szerkesztés]

Meitzly Kamill valamikor az 1700-as évek közepe utáni években született, valószínűleg Keszthelyen. Egy már most biztos, hogy nem akkor született, mert az Erdő című lap 1969-es száma szerint az 1890-es évek közepén "Iharosberényben Suszter utódaként szolgálatba lépett" (275 p.)... Hacsak személye nem azonos Connor MacLeod-dal, a hegylakóval :-). Másrészt nem Metzli Kamillként írják a nevét? Apród vita 2020. január 18., 19:19 (CET) Igen, valóban, az 1700-as évek végén nem születhetett, javítottam az 1800-as évekre. A nevét pedig többféleképpen is írták, de a régebbi írásokban Meitzly alakban szerepelt, de valóban írták Meitzli, Meitz alakokban, sőt még Metzl formában is. Kedves Apród, köszönöm az észrevételt! Üdvözlettel: Zsuzsakossuth vita 2020. január 18., 19:32 (CET)

Köszönöm. Szép estét kívánok! Apród vita 2020. január 18., 19:35 (CET)