Szerkesztővita:Zsombor 23

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Zsombor 23!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Balint36 🚌 buszmegálló 2017. augusztus 20., 01:52 (CEST)

Üdv:.[szerkesztés]

Szia Zsombor23! Az egy mint határozatlan névelő az elején én is jobbnak láttam ha ott van, de sokak valami miatt azt állították magyartalan, ha ott van, ha nincs ott ne inkább tedd be, ha ott van inkább vedd ki. Meg van ilyen cselekmény sablon, egy piros és egy zöld kezes stop táblás, azt te nem használta még, csak említem, ha nem látod valahol, ne is tedd be, sőt ha látod is valahol, javaslom azonnal szedd ki, az fölösleges, értelmetlen, rondítás a wikin. – Vakondka vita 2017. augusztus 30., 15:42 (CEST)

Ákos[szerkesztés]

Szia. Ne gondold azt, hogy a Test, az Ikon, a Beavatás stb. csak az Ákos albumait jelentik. Pontosítani kellene a hivatkozásokat. Üdv. – Milei.vencel vita 2017. október 4., 12:56 (CEST)

Évek linkelése[szerkesztés]

Kérlek, ne linkeld az éveket, mert felesleges munka, nem ér semmit. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. június 10., 14:06 (CEST)

Hónapok linkelése[szerkesztés]

Szia! Kérlek, hogy a Madonna cikkben ne linkeld a hónapok neveit (pl. február), vagy olyan szavakat mint "nyár" vagy "év", mert nincs értelme. A cikk csak rondább lesz a sok kékségtől és semmit nem ad hozzá, ki lesznek ezek szedve. Üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2018. augusztus 12., 12:00 (CEST)

Másodszor kérlek, hogy ne linkelj hónapneveket, évszámokat nyakló nélkül. Semmit nem jelentenek a szócikkben, nem szebb a cikk, ha minél színesebb a szöveg. – Burumbátor Súgd ide! 2018. szeptember 14., 08:37 (CEST)

Állj le!! Nézd meg, mennyi maradt a linkekből a 2006-os fejezetben a Madonna cikkben. Annál több nem lehet!! – Burumbátor Súgd ide! 2018. szeptember 14., 08:56 (CEST)

A turné szót sem kell minden előfordulásakor linkelni. Általában nagyjából egy képernyőoldalanként szokásos linkelni, de ez sem szükséges. – Burumbátor Súgd ide! 2018. szeptember 15., 06:58 (CEST)

Rihanna[szerkesztés]

Szia! Sajnos, hiába dolgoztál tizenvalahány szerkesztéssel azon a néhány változtatáson, nem a karrierje, hanem a megjelent albumok azok, amiket átírtál, és azt pedig albumnévvel és dátummal jelölik. Ne módosíts feleslegesen, esetleg beszéld meg valakivel a zenei műhelyből ha nagyobb változtatásokat tervezel. Hasonló esetben vandálkodásnak tekintem a szerkesztéseidet és értesírtés nélkül vissza fogom azokat vonni. Ogodej vitalap 2018. november 6., 19:05 (CET)

Hivatkozás[szerkesztés]

Szia! Ötödször kérlek, hogy ne linkeld felesleges az évszámokat, hónapneveket, napokat vagy éppen olyan kifejezéseket, amelyek nem lényegesek a cikk szempontjából! Felesleges, és rondítják a szócikk képét. Kérlek, hogy ne linkelj feleslegesen!! – Burumbátor Súgd ide! 2019. július 10., 14:48 (CEST)

Szia! Többet ártasz, mint használsz. Feljebb tudnád emelni a lécet? Aztán átvinni? Csak kérdem... OsvátA Palackposta 2019. augusztus 5., 11:08 (CEST)

Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. szeptember 6., 16:48 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. szeptember 20., 17:14 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. október 3., 21:52 (CEST)

Meghívó a Könnyűzenei Műhely tagjai közé[szerkesztés]

Köszöntünk, kedves Zsombor 23!

Üdvözlünk!

Mivel szerkesztéseid a magyar Wikipédiában a könnyűzenéhez (is) kapcsolódnak, ezért kérjük, látogass meg néhány hasznos oldalt, amelyek segítségedre lehetnek a szócikkeid írásakor:

  • Könnyűzenei portál: színes, összefoglaló, tartalomajánló lap.
  • Irányelvek: irányelvek, amelyek szabályozzák, hogy mely zenei témákról szülessen önálló szócikk.
  • Formai útmutató: hasznos összefoglaló a könnyűzenei szócikkek felépítéséről, hogy azok egységesek és jól használhatóak legyenek.

Amennyiben kedvet érzel, csatlakozz a Könnyűzenei műhelyhez. Nincs más dolgod, mint itt beírnod a neved és néhány szót arról, hogy miről szeretnél írni.

Fogadj örökbe egy zenészt vagy együttest! Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy a szerkesztők külön figyelmet szenteljenek a nekik kedves zenészeknek és előadóknak. Csatlakozz a kezdeményezéshez a Könnyűzenei műhely lapján!

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Baráti üdvözlettel : Ary vita 2020. február 4., 16:33 (CET)

egy[szerkesztés]

Szia! Kivettem az Evita szócikkbe írt "egy" kiegészítést a bevezetőben. "Az evita egy film", "Arany János egy magyar költő" - ez anglicizmus, az "...is a..." szó szerinti fordítása. A magyar nyelvben erre nincs szükség és a többi szócikkből is irtandó ez a rossz berögződés. Xia Üzenő 2020. február 28., 20:18 (CET)

Burning Up (Madonna) videoklip linkje[szerkesztés]

Szia! Nem működött az általad megadott youtube link. Az volt a hiba, hogy a teljes url-t beírtad. Az elejére nem kell a http:// rész, mivel azt a sablon automatikusan hozzáilleszti. Emiatt duplán került bele. Javítottam (www.youtube.com/watch?v=pufec0Hps00). Ha máshol is így adtál meg sablonon belül linket, akkor javítsd, kérlek! – Ary vita 2020. április 16., 11:56 (CEST)

Madame X (album)[szerkesztés]

Szia, csak szólok, hogy a kritikus fogadtatás inkább kritikai fogadtatás. – Pagony foxhole 2020. szeptember 2., 01:59 (CEST)