Szerkesztővita:Xawel

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Doncsecz 15 évvel ezelőtt a(z) Szétvert kéz témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Xawel!
A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon vagy a vitalapomon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Üdv., Danivitaszerk 2007. június 3., 12:03 (CEST)Válasz

Üdv[szerkesztés]

Üdvözöllek az orvosisok szerény táborában! Nagyon el kell a segítség.

Egy pár észrevétel:

  • a szócikkek elsősorban laikusoknak készülnek, ezért próbálj úgy írni. Azaz ha nem muszáj ne használj szakkifejezéseket, vagy ha elkerülhetetlen akkor írd körül. Hasonlóan, a latin meg görög kifejezésekkel.
  • ha új szócikket kezdesz akkor, aminek van magyar neve az legyen a fő elnevezés és a latin legyen redirect.
  • használj zárójeleket, olyan esetekben, amikor leírod úgy a magyar, mint az idegen kifejezést.

További jó szerkesztést!--lacihobo citation needed 2007. június 20., 18:56 (CEST)Válasz

Szétvert kéz[szerkesztés]

Szervusz! Georgius mondta, hogy te tudnál segíteni. Egy westernről a Djangoról akarok cikket írni. Ebben a filmben a főhős kezét puskatussal összezúzzák és megtapossák a lovakkal, hogy többet ne tudjon pisztolyt forgatni. Franco Nero csinált egy folytatást, amikor a főhős húsz év múlva visszatér és a kezeit újra tudja használni. Itt a You Tube oldalon megnézheted ezt a jelenetet. Tudom a film nem mindig fedi a valóságot, de szerintem egy ilyen pépesre zúzott kéz soha nem gyógyul meg. [törölt kép] DoncseczTöj njaš spor. 2008. október 23., 09:12 (CEST)Válasz