Szerkesztővita:WSSDjemba87

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt a(z) Brian Rafalski témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves WSSDjemba87!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Timish levélboksz 2009. május 9., 20:42 (CEST)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Brian Rafalski[szerkesztés]

Szia, ezt ugye fogod majd bővíteni? Mert így túl rövid, szubcsonk csupán, az ilyen cikkeket törölni szoktuk, ha nem bővülnek. Ha folytatod, kérlek tégy egy {{építés alatt}}(?) sablont a tetejére. Figyelmedbe ajánlom a Wikipédia:Első lépések oldalt, ami segítségedre lehet a kezdeti lépéeskben. üdv, – Timish levélboksz 2009. május 9., 20:42 (CEST)Válasz

Szia, kicsit megformáztam a szokások szerint. Kivettem a "legjobb játékos" mondatot, ez szubjektív kijelentés, kérlek olvasd el a semlegességi irányelvünket. A kedvenc témáinkról is objektíven kell tudnunk cikket írni, hiszen enciklopédiát szerkesztünk, nem rajongói honlapot. Ha a világ legjobb játékosa címet kapta esetleg (pl. sportújsától vagy ilyesmi), akkor ahhoz forrást kell megadni. Üdv, – Timish levélboksz 2009. május 9., 21:09 (CEST)Válasz

Szia... igen akkor azt kiszedem, de őszinte leszek - amit majd most látsz, az fog maradni egy ideig, mert Államvizsgázok meg ilyen olyan dolgok tudod..... De szeretném fejleszteni a az oldalt a későbbiekben. Remélem amennyi adatot összegyűjtöttem - az egy kiindulási pontnak megfelel amit nem töröltök le :)

Üdv: Djemba