Szerkesztővita:Uredke

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében további figyelmeztetés nélkül blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Pagony foxhole 2018. december 6., 18:54 (CET)

Szaturnusz[szerkesztés]

Szia!

Az félrevezető szerkesztési összefoglaló, hogy "nyelvtani javítás", ha tartalmilag módosítasz egy cikken. Egyébként amit beírtál, az már benne volt (=jégből van a gyűrű), így ezt visszavontam. Ráadásul félrevezető, mert nem egy darabból áll. Olvasd el előbb a cikket, mielőtt módosítasz. misibacsi*üzenet 2018. december 21., 20:09 (CET)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat. – WMXmessage 2019. március 17., 09:11 (CET)