Szerkesztővita:Tamas - 26

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tamas - 26 15 évvel ezelőtt a(z) Aláírás témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Tamas - 26!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. július 9., 19:27 (CEST)Válasz

Tamas - 26 vita 2008. július 9., 21:16 (CEST)Tamas - 26 koszi szepen!Válasz

Aláírás[szerkesztés]

Ha az üzeneted végén rákattintasz a tizedik képecskére a szerkesztőablak fölött:


akkor az beilleszt a szövegbe négy hullámvonalat oda, ahol a mutató éppen van. A négy hullámvonal a lap mentése után a te aláírásoddá lesz, dátummal együtt.
A négy hullámvonalat a szerkesztési ablak alatt is megtalálod, vagy kézzel is beírhatod: ~~~~.– Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. július 9., 21:22 (CEST)Válasz

Szeretném leforditani a Catholic spirituality oldalt magyarra. Van valamilyen szerzői akadálya?

Az a cimszó, mit szerkesztettem ma a fatimai fohászról még nem található a google-ben. Kell először legitimáció?

) Nem szokásom az irigység, de egy picit irigyellek, ahol vagy!

Mindenféle túlzott nemzetiesség nélkül, mégis valamerre arra volt az őshaza! :) Tanultam én is egy fél évet Kinában - Chongqingben, de még szivesen elmennék valaha, ha az Isten is úgy akarja, Mongóliába, Ujgurisztánba - Turkesztánba, Kazakisztánba, s még egy-két Orosz köztársaságba. Ja, igen, Kaukázusba is - én is olvastam Jeretyán országáról. :) Minden jót Burumbátor ! – Tamas - 26 vita 2008. július 9., 21:41 (CEST)Válasz

Semmilyen Wikipédiás oldal lefordításának nincsen semmilyen akadálya. Fontos, hogy a források élőek és érvényesek legyenek, lehetőleg fel kell tuningolni a cikket magyar forrásokkal.
Ha arra szeretnél jönni, rám számíthatsz, segítek, amiben tudok. Ez pártállástól független :))) Én szombaton utazom vissza, és itt, vagy a megadott elérhetőségeimen keresztül kapcsolatot tarthatsz velem. További eredményes szerkesztést, – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. július 9., 21:52 (CEST)Válasz
Köszönöm, jó éjt!

Tamas - 26 vita 2008. július 9., 22:08 (CEST)Válasz