Szerkesztővita:Szakacsf

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt BinBot 8 évvel ezelőtt a(z) Elavult "document.write" van a javascriptedben! témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Szakacsf!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. Ha kérdésed van bizalommal fordulj hozzám ITT a "+" gombra kattintva a vitalapom tetején vagy a lenti gombra kattintva mentor-műhelyhez.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! -- Pilgab üzenet 2008. június 5., 09:31 (CEST)Válasz

Bolyai[szerkesztés]

Visszaállítottam. Kérlek nézd meg, hogy körülbelül hogy néz ki egy iskoláról szóló szócikk: pl. József Attila Gimnázium (Makó). Üdv, Cassandro Ħelyi vita 2009. augusztus 7., 23:01 (CEST)Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Szakacsf/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:46 (CEST)Válasz