Szerkesztővita:Szakértő cégcsoport

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Szakértő cégcsoport!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Tambo vita 2011. október 4., 12:42 (CEST)

Fájl:Danubius logo.jpg[szerkesztés]

Szia! A fenti logónál nem töltötted ki a szerkesztési összefoglalót, és nem adtál meg liszenszet. Így 5 napon belül törlésre kerül. Üdv. Tambo vita 2011. október 4., 12:42 (CEST)

Szia! A szócikkek kivételével mindent írjál alá, fent balról a hatodik ikon (ceruza) vagy négy ~-al (tilde). Üdv. Tambo vita 2011. október 4., 13:02 (CEST)

Szerkesztői neved[szerkesztés]

Szia! Szerkesztői neved nem megfelelő, mert cég nevét tartalmazza, ezért kérlek kezdeményezd megváltoztatását a Wikipédia:Bürokraták üzenőfala oldalon. A szerkesztői nevekről a Wikipédia:Azonosító oldalon olvashatsz bővebben. Köszönöm a megértésed, és jó szerkesztést kívánok. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2011. október 4., 13:01 (CEST)

A Wikipédia:Bürokraták üzenőfala oldalon a fejléc dobozban "Átnevezés kérése" linken megtalálod az útmutatót, hogyan kell az átnevezést kérni. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. október 4., 13:48 (CEST)