Szerkesztővita:Szécsényi Péter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Szécsényi Péter!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. szeptember 21., 21:53 (CEST)

Hogyanok[szerkesztés]

Szíves figyelmedbe: Wikipédia:Az első lépések. Ez sokat fog segíteni. Üdv! OsvátA Palackposta 2019. szeptember 22., 09:00 (CEST)

Látom, a törlés már megy. Ne csináld, csak ha már tudsz szerkeszteni. OsvátA Palackposta 2019. szeptember 22., 09:03 (CEST)

Ezt felejtsd el: „A szövegezést maga Ottó készítette így abba csak az ő engedélyével lehet belenyúlni!” A Wikipédia – egy szabad enciklopédia. Kár, hogy nem olvasod el, a „Hogyakokat”. Többek között ezért szállok be a tevékenységedbe. Viszont idegen szöveg engedély nélküli használata tilos. Az engedély pedig nem becsszóra működik. OsvátA Palackposta 2019. szeptember 22., 09:46 (CEST)

Köszönöm a segítségedet! Remek munkát végeztél! Elnézést hogy az alap írányelvekkel szemben van az állítás amit írtam! Utána olvastam ahogy mondtad és IGAZAD van! Mégegyszer köszönöm! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Szécsényi Péter (vitalap | szerkesztései)

Aláírás[szerkesztés]

Kedves Péter!

Megszeretnélek kérni arra, hogy ha szerkesztő társaiddal levelezel, akkor ne felejts el aláírni! Azt négy hullám vonallal teheted meg és a rendszer mindent megold: ~~~~ Jó munkát! – Napkirály postaláda 2019. szeptember 28., 12:06 (CEST)