Szerkesztővita:Sunion

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Totya 16 évvel ezelőtt a(z) Commons témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Sunion!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. Ha kérdésed van bizalommal fordulj hozzám ITT a "+" gombra kattintva a vitalapom tetején.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! -- Pilgab üzenet 2007. november 6., 20:01 (CET)Válasz

Commons[szerkesztés]

Szia Sunion!

Láttam, hogy sok jó, saját képet töltöttél fel a Wikipédiára. Érdemesebb ezeket a képeket a Wikimedia Commonsba feltölteni, ahonnan a képek nem csak a magyar, de az összes nyelvű wikipédiában elérthetőek, így a te képed díszitheti az angol, német stb. wiki adott szócikkeit. Ha egy kicsit beszélsz valamilyen idegen nyelven, akkor könnyen tudsz regisztrálni itt és feltölteni képeket. A szócikkekbe utána ugyanúgy kell beilleszteni a képet, mintha a magyar wikire tetted volna fel.

Itt olvashatsz még a használatáról: Wikipédia:Wikimedia Commons használata, Wikipédia:Kép feltöltése a Commonsra

Természtesen az sem baj, ha ide töltöd fel, csak így munkát spórolnál meg valakinek.

Kösz, üdv, Totya 2007. november 11., 01:00 (CET)Válasz