Szerkesztővita:Stekoart

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt a(z) Kép témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Stekoart!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Linkoman 2007. szeptember 10., 22:23 (CEST)Válasz


Stekovics[szerkesztés]

A Steko + Artból vélhetően öncikkre készülsz. Nem ajánlom, az öncikkeket törölni szoktuk.
Ha tévednék, akkor viszont írás előtt egy kis olvasást ajánlok: pl. személyekről szóló szócikkeink címe: vezetéknév + személynév, születési helyet és pontos napot kérünk, azt nem zárójelbe írjuk stb.
Válaszolhatsz nekem itt.--Linkoman 2007. szeptember 10., 22:23 (CEST)Válasz


Kedves Stekovics úr. Én vagyok az idősebb, meg itt amúgy is tegeződünk, engedd meg, hogy tájékoztassalak, hogy szokásaink szerint szerkesztőink nem írnak saját magukról szócikket, mivel kellemetlen vitákkal járhat. Egyfelől igaz, hogy a saját életről mindenki önmaga tud a legtöbbet, a tevékenysége jelentőségéről, értékeléséről nem feltétlenül.
Azt ajánlom, hogy egyelőre hozz létre egy User:Stekoart lapot és azon akár a teljes önéletrajzodat leírhatod - a felhasználó lap ugyanis csak a tiéd, és - extra eseteket kivéve - csak Te szerkesztheted.
Azután meglátjuk, mit lehet csinálni.
Ha tanácsra, bármire szükséged van, írj nyugodtan.--Linkoman 2007. szeptember 10., 22:51 (CEST)Válasz
OK, nincs mit.--Linkoman 2007. szeptember 12., 06:44 (CEST)Válasz

Kép[szerkesztés]

Szia, ehhez a képhez: Fájl:K176.jpg kérlek válassz egy szabad licencet: Wikipédia:Képek licenceinek megadása. Licenc nélkül sajnos törölnünk kell. Legközelebb, ha képet töltesz fel, kérlek valami rendes nevet adj neki, mert így nem lehet könnyen beazonosítani. Köszönöm. Üdv, – Timish levélboksz 2009. július 13., 21:22 (CEST)Válasz

Szia, maradhat a kép nyugodtan, csak kell rá egy szabad licenc. Persze, ha nem szeretnéd szabad licenc alá tenni (vagyis megtartod az összes szerzői jogot, akkor nem tudjuk elfogadni a képet, mert jogvédett kép nem szerepelhet a wikiben). – Timish levélboksz 2009. július 13., 22:53 (CEST)Válasz