Szerkesztővita:SZBCA

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Samat 1 évvel ezelőtt a(z) Meghívó az áprilisi személyes találkozóra témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves SZBCA!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Mugli Visszajelzés 2022. február 2., 11:34 (CET)Válasz

Meghívó a szombati online találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton este lesz egy online találkozó. A találkozón tervezünk két rövid bemutatót (a vizuális szerkesztőről és a Wikidatáról), melyek segíthetnek elsajátítani néhány hasznos szerkesztési ismeretet. Ha van kedved, csatlakozz te is! A találkozóval kapcsolatos kérdésedet itt tudod feltenni.

Samat, 2022. február 24., 15:19 (CET)Válasz

Meghívó a márciusi online találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton este lesz egy online találkozó. A találkozón tervezünk legalább két rövid bemutatót (a szócikkek felépítéséről és a képek feltöltésével kapcsolatos jogi ismeretekről), melyek segíthetnek elsajátítani néhány hasznos ismeretet. Ha van kedved, csatlakozz te is! A találkozóval kapcsolatos kérdésedet itt tudod feltenni.

Samat, 2022. március 23., 00:07 (CET)Válasz

Meghívó az áprilisi személyes találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton délután lesz egy személyes találkozó Budapesten, ahol lehetőséged van arra, hogy feltedd a Wikipédiával kapcsolatos kérdéseidet, segítséget kapj, ha elakadtál valahol, valamint beszélgess, megismerkedj más szerkesztőkkel. Ha van kedved, gyere el te is! Ha kérdésed lenne a találkozóval kapcsolatban, itt tudod feltenni.

Samat üzenetrögzítő 2022. április 27., 23:30 (CEST)Válasz