Szerkesztővita:Rommel6600

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Rommel6600!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Vince blabla :-) 2007. szeptember 26., 18:38 (CEST)

Wilhelm Gustloff[szerkesztés]

Szia, láttam, hogy módosítottad a cikket, amit írtam. Na most az lenne a kérésem, hogy ha már kiegészíted, akkor ügyelj a helyesírásra. A süllyed szót háromféleképpen is leírtad. Elég fárasztó dolog kibogarászni a hibákat. A beírások jók, még én is akarok pár mindent beleírni, csak annyit kérek, hogy tényleg ügyelj a milyenségére. Köszi. Üdv, Tobi Üzi :) 2008. február 29., 00:18 (CET)

Oké. Saját vélemény, de nem kell nekünk szolgaian másolni az enwikit. Nekem nagyon rossz véleményem van róla. Nem is használom. Ilyen témában sokkal szívesebben támaszkodom a németre. Sokszor pontosabb, bővebb. Ha tudsz németül, nyugodtan próbáld meg onnan is. Amúgy jó lesz a szócikk! Üdv, Tobi Üzi :) 2008. február 29., 22:36 (CET)

Portál:Hadtudomány[szerkesztés]

P military green.png

Szia! Örömmel tájékoztatlak, hogy beindult a hadtudomány portál! Mivel a hadtudományi műhely érdeklődési körébe annyi minden tartozik, a portál tematikus alportálokból épül fel. A harci repülés alportál szerintem nagyjából szalonképes, a többi alportállal meg bõven lenne mit csinálni. Ha érdekel a dolog és szívesen segítenél, szerkessz bátran! Üdv, Dunee Bananas.svg msg 2009. május 19., 22:31 (CEST)