Szerkesztővita:Provance1992

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Provance1992!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Scidow 2013. január 13., 09:40 (CET)[válasz]

Wentworth Miller vonzódása[szerkesztés]

Szia!

Bulvárhírek nem valók a Wikipédiába, ezért ezt visszavontam. Ha bele akarod tenni a cikkbe, hogy homoszexuális, megfelelően megbízható forrásokkal ellátva megteheted.

Emberi jogi vagy egyéb kérdésekben mások érdekében is lehet tiltakozni valamilyen intézkedés ellen. Például lehet tüntetni a nők jogai mellett annak is, aki történetesen férfi. Vagy kiállhatok a gyerekek jogai mellett akkor is, ha már nem vagyok gyerek.

Tehát az, hogy W.M. tiltakozik az oroszországi melegek jogainak csorbítása ellen, nem jelenti azt, hogy ő maga is meleg lenne.

misibacsi*üzenet 2013. augusztus 22., 13:29 (CEST)[válasz]

Jennifer Love Hewitt‎[szerkesztés]

Szia!

Erre azonnal jelölj meg forrást, hogy hol olvastad:

"2013 novemberében hozták nyilvánosságra, hogy november 26-án megszületett a kislányuk, Autumn James, és hogy még a baba érkezése előtt titokban összeházasodtak."

Az ilyen bulvárhírekhez minden esetben kell forrást megjelölni, kérlek ezt ne felejtsd el. Ellenkező esetben a közlést visszavonom a cikkből. misibacsi*üzenet 2013. november 27., 18:46 (CET)[válasz]

Eva Mendes magánélete[szerkesztés]

Szia!

Az ilyen infókhoz nem árt forrást megadni, csak a rend kedvéért. Nehogy valaki átírja hibásra. Ha ott a forrás, ellenőrizhető.

https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Eva_Mendes&oldid=15088781&diff=cur

misibacsi*üzenet 2014. október 10., 17:06 (CEST)[válasz]