Szerkesztővita:Pallor/Archívum 2017

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gbarta 6 évvel ezelőtt a(z) Ágg Károly témában

Kocsis András emléktábla

Szia!

Nem sikerült az emléktábla képét feltöltened? Segíthetek valamiben? Üdv. – Kispados vita 2017. június 4., 11:03 (CEST)

Kösz szépen, nagyon kedves vagy, de szerintem megoldódott: először egy gigantikus méretű fájlt töltöttem fel, ami annyira lassan töltődött be, hogy úgy tűnt nem is létezik. Aztán a Commonsban rátöltöttem egy kisebb (1024 X 768-as) méretű képet, az már betöltődik rendesen. Ha nem látod, akkor a böngésző cache-elése miatt a nagyméretű képet akarja betölteni.

Legalábbis remélem, hogy így működik, ahogy leírtam :) Palotabarát vita 2017. június 4., 11:06 (CEST)
Úgy látom minden rendben. Egy - két kiegészítést engedj meg!
  • ÚJ emléktábla rögzítésekor az aktuális kerület szócikkének módosítása mellett a budapesti regisztert is aktualizálni kell. Ezt én most megtettem.
  • Az emléktáblát javaslom a művész szócikkében is elhelyezni.
  • Készültem a város másik végéből kimenni és Kocsis Zoltán, május végén felavatott tábláját fotózni. Számíthatok rá, hogy Te ezt meg fogod tenni?

– Kispados vita 2017. június 4., 12:09 (CEST)

Szia Kispados! Kösz, az emléktáblás listát nem ismertem, majd figyelni fogok.
Nézd, nem akarok felelőtlenül ígérgetni, én most nem terveztem kimenni, de a szoborlapon már tettek fel képeket, annak a szerzőjének pedig már írtam, hogy odaadná-e wikipédiás közlésre? Ha ő ad egy fotót, akkor feltöltöm, ha nem, akkor én mostanság nem megyek fotózni, de középtávon biztos eljutok oda is)... Palotabarát vita 2017. június 4., 12:37 (CEST)

Nem szerencsés mondat

Szia!

Először máshogy akartam megfogalmazni a témát, de a "politikai korrektség" hálójában vergődve tompítottam rajta. Ez a mondatod: "Célom továbbá, hogy ne vegyek részt a közösség életében :)" azért nem igazán szerencsés, mivel a WP egy közösségi projekt, ami azt is jelenti, hogy egymás munkáit szükségképpen módosítjuk. Ez gyakran konfliktusokkal jár, ami elkerülhetetlen. Ezért még nem kell kidobni a projektet a kukába. Másrészt, mivel gyakorlatilag mégiscsak részt veszel a WP szerkesztésében, önellentmondásba keveredtél.

Javaslom az idézett mondatot kivenni a bemutatkozó lapodról. Érdekelne, hogy mik voltak a korábbi login-neveid (akármit írhatsz, ezt úgysem tudom ellenőrizni). Miért változtattál nevet? Eléggé értelmetlennek tűnik, hacsak nem járattad le a korábban használt neveket. misibacsi*üzenet 2017. augusztus 15., 09:42 (CEST)

Igen, igazad van, ha szerkesztek, azzal részt veszek a közösség munkájában. Kijavítom arra, hogy a közösségi megbeszélésekben és vitákban ne vegyek részt, az precízebb. Egyébként pont az olyan "vitákból" lett elegem, ahol az én cselekedeteimet valaki értelmetlennek nyilváníthatja anélkül, hogy a hátterét ismerné. Ez a vadnyugati előbb lövök, aztán kérdezek stílus nekem nem fekszik. (Amúgy gondoljunk bele - de tényleg gondoljunk bele - milyen következményei lennének annak, ha egy ilyen megjegyzést valaki NEM ÍR LE. Rosszabb lenne a világ? Kevesebb lenne? Beleszakadna az illetőbe valami?) Palotabarát vita 2017. augusztus 15., 09:48 (CEST)

Megerősített szerkesztői jog

Szia! A WP:BÜRÜ-re érkezett kérés alapján a megerősített szerkesztői jogot megkaptad. Jó szerkesztést! Üdv, nyiffi 2017. augusztus 18., 09:07 (CEST)

Köszönöm! Palotabarát vita 2017. augusztus 18., 10:10 (CEST)

Javaslat

Szia! Ha az oldal korábbi állapotát nyitod meg szerkesztésre, akkor onnan is kimásolható a törölt változat és nem kell még egyszer megírnod. Üdv, Csurla vita 2017. augusztus 26., 09:44 (CEST)

@Csurla Igen, igen, igazad van, nem jutott eszembe. Kösz! Palotabarát vita 2017. augusztus 26., 14:55 (CEST)

Krasznahorka link

Üdv!

Kérlek, ezt tanulmányozd át: Wikipédia:Zöld belső_hivatkozások#Hiányzó önálló cikk. Itt van leírva, miért nem kell az olyan, átirányításra mutató linkeket "kijavítani" (valójában elrontani), amilyen például a Krasznahorka (település).

– Peyerk vita 2017. szeptember 9., 07:30 (CEST)

Szendy Károly

Szia! Nem kell egyértelműsíteni, nincs másik. Üdv. Tambo vita 2017. december 21., 13:07 (CET)

Nem csináltam egyértelműsítő lapot... vagy nem tudom mire gondolsz. Szendy Károly kettő volt: Szendy Károly (polgármester) (1885-1953), aki Budapest polgármestere és alpolgármestere is volt, és Szendy Károly (gépészmérnök) (1911-1981) Kossuth-díjas gépészmérnök, akadémikus. Palotabarát vita 2017. december 21., 13:12 (CET)
Akkor viszont kell egyértelműsítő lap. Tambo vita 2017. december 21., 13:15 (CET)
Én tudom, hogy kell egyértelműsítő lap, ha majd legalább az egyik szócikk elkészül, de egyelőre egyikről sincs semmi. Most ott tartok, hogy a linkekben szétválasszam a kettőt. Majd haladok a magam ütemében. Vagy nem tudom mit jelent ez az akkor viszont kell... De azért kösz. Palotabarát vita 2017. december 21., 13:20 (CET)

Ágg Károly

Szia!

Talán innen lehet az eredeti: