Szerkesztővita:OnlyHungary

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves OnlyHungary!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. március 5., 19:22 (CET)

Románia[szerkesztés]

Kérlek, állj le a Románia történelme szócikk vandalizálásával. Attól, hogy trágárságokat írsz bele a cikkbe, senkinek nem lesz jobb, és Erdély meg a Partium sem kerül vissza Magyarországhoz. Köszönettel: – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. március 5., 19:22 (CET)

Százéves háború[szerkesztés]

Légy szíves, ne írogass sületlenségeket és hamis adatokat a százéves háború szócikkbe. Ha így folytatod, fel fogjuk függeszteni szerkesztései jogaidat. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. december 1., 15:05 (CET)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. december 5., 13:34 (CET)

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az egyetlen figyelmeztetésed. Szerkesztéseid egyértelműen ártó szándékot mutatnak. A legközelebbi alkalommal, amikor destruktív módon módosítasz egy lapot, azonnal blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet. – Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2020. február 18., 10:58 (CET)

Nem mersz bannolni túl viccesek a szerkesztéseim OnlyHungary vita 2020. február 18., 11:00 (CET)

Sajnos tévedtél. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2020. február 18., 11:09 (CET)

Blokkértesítő[szerkesztés]

Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt egy időre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail-címükön! Pagony foxhole 2020. február 18., 11:03 (CET)