Szerkesztővita:Olisa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Olisa!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Dunee Bananas.svg msg 2007. március 24., 17:58 (CET)

Christian Oliver[szerkesztés]

Szia Olisa! Gratulálok az első wikipédiás szócikkedhez! Egy kicsit átírtam, hogy közelebb álljon az enciklopédia formai követelményeihez - légy szíves nézd meg, hogy még miként tudnád javítani. Jó munkát! Dunee Bananas.svg msg 2007. március 24., 17:58 (CET)

Ja, és még valami, amolyan Columbósan: az itthon is bemutatott filmeknél először a magyar cim szerepel, utána az eredeti. Mivel te jobban ismered Chris filmjeit, légy szíves írd át a forma szerint (lásd Gojko Mitić). Köcce! Dunee Bananas.svg msg 2007. március 24., 18:02 (CET)
És még egy (igérem ez az utolsó). A szócikkeket nem kell négy hullámvonallal aláírni, csak gyakorlatilag minden mást. Most már befogom, tényleg. Dunee Bananas.svg msg 2007. március 24., 20:46 (CET)