Szerkesztővita:Ntiboroo1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Mozo 15 évvel ezelőtt a(z) WPM:BMEM témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Ntiboroo1!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Szajci reci 2008. április 13., 14:12 (CEST)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

BME:WP értékelés[szerkesztés]

Kedves Hallgató!

A WPM:BMEM műhelyben a félév végén, azaz jővő héten (a hét közepén) fogunk értékelni. Addigra kéne készre csinálni a szócikkeket. Az értékelés főbb szempontjai a műhelylapon olvashatók, lehetőleg mindegyik pontra ügyelj.

Üdv: Mozo vita 2008. május 7., 15:31 (CEST)Válasz

WPM:BMEM[szerkesztés]

Kedves Hallgatók!

Köszönöm mindenki részvételét a BME szócikkíró műhelyben. Tájékoztatlak benneteket, hogy a félév során minden szócikkíró megkapta a 4-es vagy 5-ös osztályzatát. A formai követelményeket mindenki tökéletesen teljesítette, 4-est az kapott, akinek a munkájával kapcsolatban kisebb tartalmi vagy kritikai szemléletbeli hiányosságokat tapasztaltunk. Nem csak azért volt hasznos ez a feladat, mert mindenki elsajátította a wikis szócikkírás alapjait, hanem azért is mert hasonló elvek alapján kell szakdolgozatot, folyóiratcikket is írni, amire a jövőben szükségetek lesz.

Kérlek benneteket, ha van időtök és kedvetek, továbbra is látogassátok a Wikipédiát és írjatok szócikkeket. Most már nem a WPM:BMEM védő szárnyai alá tartoztok, hanem elhatározásotoktól függően például a WPM:M-be vagy más eltérő témájú kezdeményezésbe. A WPM:M-nek azonban nagy szüksége van rátok, mert igencsak kevesen vagyunk, akik matematikai tárgyú szócikkeket írunk. Ha jónak látjátok, csatlakozzatok hozzánk.

További kellemes szerkesztést! Mozo vita 2008. május 15., 12:32 (CEST)Válasz