Szerkesztővita:Molnár Dénes (1983)/Archívum 02

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Automatikus archiválás

Az automatikus archiváláshoz valami ilyesmit kell írnod a vitalap tetejére:

{{User:CheryBot/config
| algo                = old(14d)
| archive             = Szerkesztővita:Molnár Dénes (1983)/Archívum %(counter)02d
| counter             = 1
| maxarchivesize      = 50K
}}

ez így két héttel az utolsó szerkesztés után archiválja a szakaszokat. (Bővebben lásd Szerkesztő:Cherybot/config.) – Tgrvita 2011. január 10., 00:21 (CET)

Kínai Köztársaság

Szia, kiemelésre vittem ezt a szócikket, és szeretnélek megkérni, hogy nézd át a történelem részt, ha van időd (bőven ráér, majd csak február végén kerül munkapadra). Köszönöm! – Jiélún de xiǎolóng(Jay kissárkánya) papírtekercs 2011. január 13., 17:31 (CET)

Szombati wikitali

Szia! Gondolom a WP címsorában már láttad a szombati wikitali beharangozását. El tudsz jönni rá? Cassandro Ħelyi vita 2011. január 13., 20:19 (CET)

Közép-kelet-európai történelmi műhely

Üdv. Átnéztem a műhely terveket és jónak látom :)

Személy szerint az ukrán történelmes részt tudom jobban vállalni, mivel azt tanítom most. Látom, hogy az ukrán történelmes hely- és személyneveknél a lengyel átírás érvényesül. azokat majd magyarosítom, pl. Korsuni csata - Korszunyi csata, Pilawcei csata - Piljavci csata, Zborówi csata - Zborovi csata, Bialocerkiewi egyezmény - Bila Cerkvai egyezmény stb. – jenő9 vita 2011. január 13., 21:53 (CET)

Megerősített szerkesztői jog

Szia! Mostantól megerősített szerkesztő vagy. További jó munkát. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. január 18., 18:14 (CET)

Kelet-közép-európai történelem-műhely

Üdv! Én is feliratkoztam a tagok közé, így megvan az induláshoz szükséges három fő. – Laci.d vita 2011. február 11., 16:41 (CET)

Szívesen segítek élesíteni a műhelyt (bár ez a Wikipédia névtérbe kerül majdan, a főnévtérben csak a tényleges szócikkek vannak), de előtte mindenképp érdemes volna a műhely nevével kapcsolatban megkérdezni a helyesírási kocsmafalat, mert nem vagyok biztos benne, hogy hogyan lenne jó a helyesírása. Egyszerűbb ha most letudjuk ezt a kérdést, mintha később kell majd átnevezgetni. A cikkértékelő sablonban szívesen segítenék, de sajnos az általam indított műhelynél is segítséget kellett kérnem a kivitelezésnél. – Laci.d vita 2011. február 12., 15:24 (CET)