Szerkesztővita:Matepyt/Archív 1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

képprobléma

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Koltai Róbert.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt egy {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a Wikipédia:Folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Timish sablongyári üzenőfal 2010. február 9., 21:02 (CET)

Miért törlöd ki az üzenetet? Inkább reagálr rá. Ez a viselkedés itt nem szokás, közösség vagyunk, tetszik vagy sem, együtt kell dolgoznod a többi szerkesztővel. Attól, hogy kitörlöd az üzenetet, a kép problémája nem fog megoldódni, és törölni fogjuk a képet öt napon belül (effektíve már csak 4). Légy szíves kommunikálj. Köszönöm. – Timish sablongyári üzenőfal 2010. február 10., 13:03 (CET)

törlés a vitalapról

Szia! Nem töröljük a vitalapon levő dolgokat, hanem egy idő után archíváljuk. Ha kérdésed volna, írj a vitalapomra. Szajci reci 2010. február 11., 17:47 (CET)

Szia! Ajánlom figyelmedbe a következő lapokat:

Ha bármi kérdésed van, írj a vitalapomra Szajci reci 2010. április 22., 15:38 (CEST)

re: Permeabilitás

Szia! Igazából afféle "nem vagyok biztos a dolgomban" alapon raktam fel a sablont: nem tudok konkrétan hibát mondani a cikkben, de úgy érzem, valami nem egészen stimmel. Lehet, hogy csak a tartalma rendezetlen és hiányos, de már elég régen tanultam fizikát, így nem tudom, szakmailag mennyire korrekt (bővíteni persze lehetne, de az némileg más kérdés). A cikk legelső, bevezető része viszont kicsit ködös (ami "általában" a permeabilitásról szól). A sablontól függetlenül, de az is eszembe jutott, hogy talán jobb lenne átnevezni a cikket, mivel nagyrészt úgyis a mágneses permeabilitásról szól, és a permeabilitás lapnak kellene csinálni egy egyértelműsítőt (ahol a bevezető szerinti többi jelentést lehetne felsorolni.) Üdv: Szaszicska vita 2010. április 25., 22:38 (CEST)

Szerzői jog

Huhh! Ilyet itt kell kérdezni: Wikipédia:Kocsmafal (jogi), vagy itt: Wikipédia:Kocsmafal (képek), nem tőlem! :) Bennófogadó 2010. május 11., 22:00 (CEST)

Term

Szia! Ha a termről mindössze ennyit lehet írni, érdemes lenne inkább egy szócikkbe összevonni a Term, Maxterm és Minterm szócikkeidet. És mindenképp lásd el őket forrással. Köszi. - RepliCarter Wormhole 2010. május 14., 15:29 (CEST)


MSC

Mert az nem saját munkád volt, hanem egy központi promókép. Pilgab üzenet 2010. május 20., 18:01 (CEST)


Fotocella

Szia!

Nem tudom, ki írta bele, de furcsának találom, hogy katódsugárcsőnek nevezi valaki a fotocellát. ("A fotoeffektus alkalmazása" szakaszban). Át tudnád ezt a részt dolgozni? Azért szólok neked, mert látom, hogy most szerkesztetted a cikket. misibacsi*üzenet 2010. május 26., 08:18 (CEST)

Kösz a módosítást! misibacsi*üzenet 2010. május 26., 19:08 (CEST)


Kanaszta

Szia! Elárulom. Az utolsó szerkesztésedet akartam visszavonni, mert a kanaszta, lévén nem tulajdonnév, kis betűvel kezdődik. Véletlenül a visszavonás helyett a visszaállítás gondbot nyomtam. Bocsi, máris javítom. Csigabiitt a házam 2010. június 17., 14:39 (CEST)


válasz: Fucking

Csakhogy Ausztriában németül beszélnek. :-)

A dewiki cikkében ott szerepel a kiejtés: ˈfʊkɪŋ, tehát fukin'.

CsGábormegbeszélés 2010. június 18., 10:41 (CEST)


Wikipédia:Keresztény-műhely

Szeretném ha tag lennél a műhelyben, kérlek nézd meg.– Konstant vita 2011. január 16., 21:16 (CET)


Akkordeon, vagy akkordion

Az angol wikipédia tartlamazza a két hangszer közötti különbséget. MZ/X vita 2011. február 12., 13:39 (CET)

Hmm. Úgy emlékszem, ezt a Magyar Televízióban hallottam éppen tőle. Más forrásom nincs. Hagyd úgy, ahogy legjobb tudomásod szerint van. MZ/X vita 2011. február 12., 17:33 (CET)

Zakuszka

Link Zakuszok za = valami számára kusaty = enni (nem biztos, ezt negyven éve hallottam) MZ/X vita 2011. február 12., 17:38 (CET)

Megnéztem egy orosz szótárban, leginkább előételnek, rágcsálni valónak nevezte. Ha hozzáírjuk, már lesz többé szupercsonk. MZ/X vita 2011. február 12., 23:25 (CET)

Fájl:Tabányi Mihály - A Media Luz.ogg

Szia! ezt nem lehet. Zeneműveket, előadások felvételeit ilyen terjedelemben, pláne szaad licenc alatt nem lehet feltölteni. vagy a szerző/előadó írásős engedélyével lehet csak, vagy pedig részletet lehet közölni, ami általában hangfelvételnél 30 mp körüli, de mindneképpen a dal viszonylag kis részlete lehet csak, {{hangminta}}(?) sablonnal. Wikipédia:Felküldési útmutató- Ezen felül a leírólapot sem töltötted ki, ami miatt akkor is törlendő lenne, ha jó lenne a licence. Légy szíves igazodj a felküldési útmutatóhoz. Köszönöm. Teemeah big bang is ALIVE 2012. június 14., 10:13 (CEST)

Köszönöm. A problémasablont levettem, és a szabad licencet is, ha hasonlót töltesz fel, a szabad licencet ne tedd rá, csak a hangminta sablont, hisz nem szabad licencű fájl :) Teemeah poke me 2012. június 15., 17:04 (CEST)