Szerkesztővita:Margit51/Archív06

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Margit51 6 évvel ezelőtt

Eltűnt bejegyzések a mai napon szerkesztés közben. Tanulság: nem kivágással, hanem másolással fogok ezután archiválni, de akkor nagyon kell figyelni arra, hogy az előzményt az archív lapra történő másolás után töröljem a duplázás elkerülése miatt.Margit Az adott szócikk vitalapjára írj! 2017. július 29., 21:27 (CEST)Válasz

Memento2014[szerkesztés]

Végre archiváltam a vitalapot. Lássad jobboldalt. Sajnos, volt, amiből elveszett, nem tudom hogyan. Talán rossz mentésem volt, de hát ez már a múlt. Margit beszélgetés 2014. november 28., 14:13 (CET)Válasz

Nőnapra[szerkesztés]

Virág a nőnek

Boldog Nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2014. március 8., 12:05 (CET)Válasz

Néhány kedves emlék[szerkesztés]

A WMM-től[szerkesztés]



Kedves Margit51!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Karmelától[szerkesztés]

Ez szép munka volt[szerkesztés]

Derekasan megbirkóztál a sablonkészítés és sablonleírás kihívásaival és sikerült következetesen végigvinni egy tiszta képet és kikerekíteteni. Ez így jó, egy sablont nem magának készít az ember, hanem az utána jövőknek – magunknak, csupán egy-két helyen, a puszta odamásolás is megtenné. Gondolom élvezted, hogy mi mindent lehet megtanulni ennek kapcsán.

Látom Báthory is beszállt kicsit, és tanácsokat adott az azonnalizáshoz. Ehhez témához kapcsolódóan érdemes még ezt is elolvasni:

Karmelaüzenőlap 2010. október 30., 08:28 (CEST)Válasz

Amin még változtatam utánad:

  • Másodrendű, hogy a sablondokumentáció táblázatában glédába áll-e minden. Egy cikkben úgyis csak egy látszik a változatok közül, annak kell korrektnek lennie.
  • Átalakítottam a leírásokat a CitLib hívására. Ez biztosítja majd a helyes címleírási formát.
  • A szerkesztők neve valahogy lemaradhatott.
  • Ellenőrzést építettem be arra, hogy helyes-e az első paraméter megadása.
  • Kommentbe tettem a sorváltásokat, mert különben a sablon azon a helyen, ahol felhasználják, szintén betold egy új sort.

Karmelaüzenőlap 2010. október 30., 11:00 (CEST)Válasz

Az első üdvözlet, amit itt kaptam![szerkesztés]

Üdvözlet!

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Margit51/Archív06! A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Szajci (reci) 2007. július 27., 10:37 (CEST)Válasz