Szerkesztővita:Lupus~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Lupus~huwiki!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Ferocediscussione 2008. július 29., 14:09 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Mentorálás![szerkesztés]

Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül.– Beyond silence Üz 2008. szeptember 10., 23:41 (CEST)Válasz


Üdv. A segítséged szívesen elfogadom. Azt szeretném, ha átnéznéd a szerkesztéseimet és tanácsokat adnál a tartalmi és formai hibák megoldásához. Még nem teljesen világos előttem minden a wikinyelvvel kapcsolatban. Segítséged előre is köszönöm. – lupus 2008. szeptember 11., 14:27 (CEST)

Na akkor szia. Annyit fűznék hozzá hogy a szócikkekbe beillik rakni kategóriát és interwikit. – Beyond silence Üz 2008. október 25., 17:24 (CEST)Válasz
  • Megcsináltam remélem látod hogy mit. Tanulni ;) :
  • Minden szócikkben szükséges a baloldalon található nyelvi sor, ami a más nyelvű Wikipédiák azonos szócikkére vezet (ezeket interwikinek hivjuk, és sokszor iw-vel rövidítjük). Ezt a listát pl. az angol Wikipédia megfelelő szócikkéről érdemes átmásolni. Ne felejtsd el bemásolás után beleírni az angolt is, és a magyart (hu:) kivenni, mert az eredeti nyelvé mindig hiányzik (pl. itt sem kell lennie a magyarnak, mivel magyar a szócikk).– Beyond silence Üz 2008. október 25., 21:10 (CEST)Válasz

Ha kell, segítek[szerkesztés]

Kedves Lupus, gépészmérnök vagyok, és ha a technika tárgykörében segítségre (pl. lektorálásra) van szükséged, szívesen segítek. – Elkágyé vita 2008. szeptember 16., 10:55 (CEST)Válasz


Köszönöm a segítséged Elkágyé hamarosan szükségem lesz a lektorálásra elsősorban az élelmiszeripari gépek és berendezések tárgykörében, ugyanis ebben a témában fogok hamarosan szócikket szerkeszteni. Üdvözlettel lupus 2008. szeptember 18., 17:32 (CEST)

  • Légy szíves jelezd a vitalapomon, amikor elkészülsz vele, hogy átnézhessem. Ott a "Szerkesztés" fül melletti + jelre kattintva kezdhetsz új üzenetet. És légy szíves használd az aláíró sablont, amit a szerkesztési oldalon a piros körben áthúzott W és a vízszintes vonal jelek között találsz. Ez oda biggyeszti a szöveged után a "Lupus" aláírást a dátummal és időponttal, mint ahogy itt látod az enyémet. Üdv. – Elkágyé vita 2008. szeptember 19., 09:41 (CEST)Válasz

Siló - sajnos szubcsonk[szerkesztés]

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Siló szócikk témáját tekintve fontos a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 5–7 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat, ügyelj arra hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Xnull vita 2008. október 25., 14:45 (CEST)Válasz

Siló - javaslatok[szerkesztés]

Kedves Lupus, csatlakozom Xnull fenti észrevételéhez. Javaslataim a következők:

  1. A bevezetőben a címszót (ez esetben a "siló" szót) az első előfordulásakor vastag betűvel (így) szokás kiírni.
  2. A bevezető után rendszerint egy történeti összefoglalás következik (új fejezetcímmel, tehát == jelek között == írva). Vagyis ha a szakirodalomból (vagy saját tudásod alapján) össze tudod szedni, hogy mióta építenek különféle silókat, erről kellene valamit írni.
  3. Az egész olyan felsorolásszerű! Az egyes fejezetek bővebb kifejtést és magyarázó ábrákat igényelnének, a felhasznált forrásmunkáknak a Wikipédián szokásos módon való feltüntetésével. (Nézz meg néhány szócikket, ahol forrásmunkákat adnak meg, ott láthatod, hogyan kell elkészíteni a hivatkozást.) Keress képeket silókról a Commonson, vagy a silókról szóló más nyelvű Wikipédia-cikkeken és illusztráld a cikket ábrákkal. (Sajnos a szerkesztői lapodról nem derül ki, hogy milyen idegen nyelven tudsz, de talán tudsz valamelyiken. A siló angolul és németül is silo, nyilván ezért került át a magyarba is így.) Ha könyvből másolsz ki ábrát, vagy az interneten találsz ilyet, azt sajnos csak úgy szabad alkalmazni, ha a szerző ezt engedélyezi - ez meglehetősen bonyolult eljárás. (Ha engedély nélkül töltesz fel ábrát, akkor azt előbb-utóbb törlik.) Saját fényképfelvételedet vagy rajzodat mint saját művet feltöltheted. (A képfeltöltésre a képernyő bal oldalán az "eszközök" ablakban a "Fájl feltöltése" címre kattintva juthatsz el.)
  4. A kiegészítő felszerelésekről mindenképpen bővebben kell írni, ez így csak egy lista, nem ad semmi lényeges információt. Ha esetleg valamelyikről van önálló címszó a Wikipédián, akkor erre kell utalni a szó [[ ]] jelek közé tételével.
  5. Nézz szét az interneten, hogy hol találsz érdekesebb leírást, részletes információt silókról, és használd fel őket forrásmunkaként, vagy legalább illeszd be egy "Külső kapcsolatok" cím alá. (Nézd meg, hogy más szócikkekben ezt milyen formában csinálják és kövesd a szerkesztési mintájukat.)
  6. A szöveget nézd át a helyesírás szempontjából. Van benne egy-két sajtóhiba (pl. "Tipusai" [hosszú í-vel kell írni!], vagy a Műanyag silók fejezetben "felálított").
  7. Általában azt javasolom, hogy böngéssz minél több szócikket, ott egyrészt a szokásos felépítést, másrészt a szerkesztési "trükköket" megismerheted.

Ha valamilyen részletkérdésben segíthetek, nyugodtan jelentkezz.

Jó munkát, sok sikert! – Elkágyé vita 2008. október 25., 18:48 (CEST)Válasz

Még mindig Siló[szerkesztés]

Mit ábrázol a beillesztett kép? Írj alá valami címet vagy magyarázatot! És légy szíves használd az aláírás sablont. – Elkágyé vita 2008. október 26., 08:13 (CET)Válasz

... és még mindig[szerkesztés]

Kedves Lupus, belenyúltam néhány helyen a Silóba és kijavítottam néhány stilisztikai hibát és írásjel-hiányt. Ilyenekre figylej, kérlek. Egy néhány linket is beiktattam.

Bár a silók különféle ömlesztett anyagok tárolására szolgálhatnak, a szövegben csak a lisztre korlátozódtál. Általánosabb megfogalmazást javasolok.

Ha tudsz angolul, javasolom, nézd meg az angol változatot, mert ott bővebb szöveg van, amit felhasználhatnál, ha nem is szó szerinti fordításban. Ott nekem tetszik, hogy részletesebben foglalkoznak a betöltéssel és kitárolással, a silókban végzett munkák veszélyeivel és a silók tisztításával. Ezekről nem tudnál írni (akár saját szavaiddal is)?

Jó, hogy betettél néhány ábrát, kár, hogy nincs mindegyik típushoz illusztráció. Nem tudod pótolni? Viszont kicsit megnöveltem az ábrákat, hogy jobban látszódjanak. A keverő-bolygató csigás kitárolón azonban olyan kicsik a feliratok, hogy még így sem olvashatók. Javaslatom: vagy írd a feliratokat nagyobb betűkkel, vagy csak számozd (de szintén nagyobb méretű számokkal) és az ábraaláírásban sorold fel, hogy melyik számhoz milyen elnevezés tartozik. Ha módod van rá, cseréld ki ezt az ábrát eszerint. Beillesztettem egy hivatkozást a Commonson található ábragyűjteményre, ez szokás a Wikipédián, ha ott bőséges ábrakészlet áll rendelkezésre, amiből csak egyet-kettőt használ fel az ember.

Javasolom, hgy a kiegészítő szerelvényekről is írj szöveges magyarázatokat.

Lehet még ebből jó szócikk! Jó munkát hozzá! Üdv. – Elkágyé vita 2008. október 28., 11:46 (CET)Válasz

Kép:Keverő-bolygató csigás kitároló.jpg[szerkesztés]

Feltöltött képednél nem adtál licencet, törlésre lettek jelölve. – Beyond silence Üz 2008. október 29., 00:54 (CET)Válasz

Tedd meg te kérlek, törléshez:

{{képtörlés|indok --~~~~}}– Beyond silence Üz 2008. október 29., 12:12 (CET)Válasz

  • Kimásoltál egy képet egy könyvből és feltetted, mint szabadon felhasználhatót. Vajon a könyv szerzője mit szól(na) ehhez? (Lásd: szerzői jogok!) Ilyen egyszerű ábra esetében azt javasolom, hogy készíts te magad egy rajzot, ami némileg eltér az eredetitől (pl. mások az arányai, feliratok vannak rajta, kiegészíted valami aprósággal stb.), és azt szkenneld be, mint saját munkát. Ezt aztán nyugodtan minősítheted szabadon felhasználhatónak.– Elkágyé vita 2008. október 29., 14:59 (CET)Válasz
Bocs, az tévesztett meg, hogy forrásnak a könyvet jelölted meg. Azt kellett volna odaírnod, hogy saját munkád. Érdeklődéssel várom a folytatást. – Elkágyé vita 2008. október 30., 07:39 (CET)Válasz

Na látod...[szerkesztés]

Kedves Lupus, látod, így kell ezt csinálni. Egész jó lett így. Már csak azt javasolom, hogy a kiegészítő szerkezetek című felsorolást a végéről hagyd ki, hiszen mindegyikről írtál valamit, így erre a külön listára már nincs szükség. Vagy azt is megteheted, hogy Kiegészítő szerkezetek cím alá alcímekkel beszerkeszted az oda tartozó részeket.

Nekem egyébként az a munkamódszerem, hogy nem teszem fel félig kész állapotban a cikket, hanem word dokumentumként készre szerkesztem és csak amikor már komplett, akkor másolom át és töltöm fel. Feltöltött állapotban már csak az ábrákat illesztem be és a formázásokat csinálom meg. Így nem tűnik úgy, mintha csak egy "csonk" cikk jelenne meg annak, aki először ránéz.

Érdekel, hogy mi lesz a következő témád.

További jó munkát. – Elkágyé vita 2008. október 31., 22:23 (CET) (Ui. Miért nem használod az aláíró sablont??? Úgy egyszerűbben lehetne a vitalapodat elérni, ha válaszolni akarnak neked.)Válasz

ajánlom figyelmedbe[szerkesztés]

Szia! ajánlom figyelmedbe a következő lapokat:

Szia! Elkezdtem neked az userboxtoppot. Tudod folytatni, ha raktál már bele sablonokat, akkor megnézem, hogy jól csináltad-e és utána szólok, ha valami hibát találtam. Szóval tegyél csak nyugodtan :) Szajci reci 2009. május 7., 10:00 (CEST)Válasz

nem jó. a sablonok címét kell bemásolni. Ez az egy hibád van. Ezeket javítsd. Szajci reci 2009. május 7., 13:07 (CEST)Válasz

Kép[szerkesztés]

szia, mi alapján gondolod, hogy Fájl:Wv.jpg szabadon felhasználható? A mek oldalán hol ír szabad licencet? Ha nincs kifejezetten szabad licenc alá rakva, légyszi ne tölts fel ilyesmit, mert jogvédettnek minősül. Ha a kép elég régi (feltételezhető, hogy a fényképész 70 éve halott) akkor közkincs-régi sablon kell rá (bár nem hiszem hogy ennyire régi kép lenne). Wikipédia:Felküldési útmutató. – Timish levélboksz 2009. május 13., 22:34 (CEST)Válasz

Sajnos a szerzői jog nem így működik. Minden mű automatikusan jogvédett, akkor is, ha nem tüntetik fel... Az, hogy más honlapokon mi a "szokás" az sajnos irreleváns. Azért mert más honlapok nem tartják be a szerzői jogi törvényt, mi megtesszük, mert ez a Wikimedia Alapítvány egyik alapköve. Valami csak akkor nem jogvédett, ha a jogtulajdonosa részben vagy egészben, dokumentált formában lemond róla. Ezért ha a mek oldalán a képnél nincs feltüntetve, hogy ezen és ezen licenc/feltétel alatt szabadon használható, akkor bizony jogvédett... Ha nekem nem hiszel nyugodtan elolvashatod a szerzői jogi törvényt is. ) A lényeg: ha nincs feltüntetve hogy szabad használni, akkor ne töltsd fel, csak ha egyértelmű közkincs. – Timish levélboksz 2009. május 13., 22:58 (CEST)Válasz

reklám[szerkesztés]

"így tökéletesen illeszkedik a márka arculatához.". Ez szerintem a WP:NPOV-ba ütköző volt, ezért kivettem. A termékekről szóló cikkeknél nagyon óvatosan kell fogalmazni. – Timish levélboksz 2009. augusztus 12., 20:26 (CEST)Válasz

Évek a légi közlekdésben - repesemények[szerkesztés]

Üdv! Még nem tettem eddig, úgyhogy ezúton kösz, hogy bővíted a cikke(ke)t! És gratula, jól csinálod. --Gyantusz vita 2010. augusztus 29., 19:31 (CEST)Válasz

Még annyit megjegyzésképp, hogy ha új cikket kezdel repülési, vagy hadtudományi témában, akkor célszerű beírni a címét az új cikkeik közé (a repülésié, a hadtudományié). Minél hamarább át tudjuk nézni, bővíteni, figyelőlistára felvenni stb. Előre is kösz. ; ) --Gyantusz vita 2010. augusztus 29., 19:35 (CEST)Válasz

Aero Benin[szerkesztés]

Szia!

Ha úgy gondolod, hogy erről a gyakorlatilag nem létező légitársaságról is kell szócikk, akkor bővítsd, vagy 5 nap múlva törölve lesz. misibacsi*üzenet 2010. december 5., 09:45 (CET)Válasz

Kalmykia[szerkesztés]

Éppenséggel nem a Bakuval volt probléma, hanem a Kalmykia volt gáz a szócikkben... – 188.36.31.121 (vita) 2011. február 13., 15:17 (CET)Válasz

2011 a légi közlekedésben[szerkesztés]

Szia!

Látom raktál be képet a cikkbe. Ezzel kapcsolatban az érdekelne, hogy szerinted a képek az adott konkrét gépet ábrázolják? (erre kicsi az esély) Vagy: az adott típust illusztrálják? (ez a valószínűbb) Te mit gondolsz? Ha az utóbbi, akkor egyes képaláírások félrevezetőek. misibacsi*üzenet 2011. március 28., 13:37 (CEST)Válasz

Kösz a választ, kiegészítettem a képaláírásokat a képek készítésének dátumával. misibacsi*üzenet 2011. március 30., 19:08 (CEST)Válasz


Egyértelműsítő lapokra való mutatás

Szia!

Kérlek ügyelj rá, hogy a berakott linkek ne egyértelműsítő lapokra mutassanak, hanem a megfelelő szócikkre! Pl. Roswell-ből van vagy 5 db, Kongóból 2... (ezeket javítottam). Az egyértelműsítő lapokat nem kék, hanem zöld linkkel jelzi a rendszer! misibacsi*üzenet 2011. április 5., 11:05 (CEST)Válasz


Szia!

Nincsen Floridá vagy Orlandó nevű földrajzi hely (csak Florida és Orlando). Inkább hagyd ki a linkeket, ha nem tudod rendesen beírni őket. misibacsi*üzenet 2012. június 15., 21:02 (CEST)Válasz

Air Malta flotta[szerkesztés]

Szia, láttam beírtál egy repülőgépet a flottához. Megtennéd, hogy egy forrást is megadsz hozzá, illetve a felsorolás előtti mondatban a dátumot is átírod? A cikk alján található listában ugyanis nem szerepel a gép kódja, a név meg egy kicsit kacifántosnak tűnik ebben a formában. Köszi, Sudika Messaġġ 2011. december 23., 21:37 (CET)Válasz

Köszi! Érdekes, hogy ilyen hosszú nevet adtak a gépnek. Boldog Karácsonyt neked és a szeretteidnek! Sudika Messaġġ 2011. december 24., 15:26 (CET)Válasz

Karbantartó verseny[szerkesztés]

Szia! A Wikimédia Magyarország Egyesület köszöni a karbantartó versenyben való részvételedet. Eme adatlap kitöltése után elküldenénk számodra egy apróságot köszönetképpen. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. április 8., 00:02 (CEST)Válasz

2012 a légi közlekedésben[szerkesztés]

Szia!

Nem elegáns dolog indoklás nélkül törölni fontos információt. A szerkesztési összefoglaló szerinted mire szolgál? Ha hozzáadsz vagy törölsz egy cikkből, röviden írd le, hogy mit csináltál. misibacsi*üzenet 2012. június 5., 22:42 (CEST)Válasz


Úgy gondolom, hogy a leszállás és a megközelítés nem ugyanaz a fogalom, ezért töröltem a leszállás szót - Ebben igazad van, de akkor oda kellett volna írni a "megközelítés"-t.

a baleset a reptértől 11 mérföldre történt - Rákerestem pár helyen, azok szerint közelebb volt, inkább 2-3 km-re ("The accident site is located near Toyin Street, about 6,000 feet north of the landing threshold for Lagos Airport runway 18L."), google.maps térkép. Ettől függetlenül maradhat a "megközelítés", ha az szerinted korrektebb megnevezés.

mellesleg szerintem nyelvtanilag sem korrekt így - Írd át amire szeretnéd, aztán meglátjuk, lehet, hogy az jobb lesz. misibacsi*üzenet 2012. június 6., 16:31 (CEST)Válasz

Üdv!

Meg tudod majd oldani, hogy a közeljövőben a cite web sablonnak alábbi formáját használod? {{cite web |url= |title= |language= |author= |publisher= |date= |accessdate=}} Ami adatot nem tudsz, ne töltsd ki, nem fog megjelenni. Igazából csak egy pár paraméterrel bővítettem, amik eddig is benne voltak a sablonban, csak nem használtuk (ami a lényeges a szerző és a keletkezési és hozzáférési dátumok elkülönülése). A paraméterek sorrendisége a sablonban vannak meghatározva, ha itt összekevered is ugyanolyan sorrendben jelennek meg mint előtte. A korábbiakat majd én javítom, azokkal sokat ne bajlódj. Előre is kösz! --Gyantusz vita 2012. június 22., 02:49 (CEST)Válasz

Igen, nyilván kissé furcsa, de aznap néztem meg mindegyik linket. Az accessdatenek azt a napot kell tartalmaznia (egyébként bármelyik nap lehet), amikor a cikket megnézted. Azaz ha egy két évvel ezelőtt írt cikket tegnap olvastál el, akkor a date-nek a keletkezés napját kell tartalmaznia (ha meg van adva, ha nincs, pl. jetfly cikkek, nem kell kitölteni és akkor nem jelennek meg sem), az accessdate pedig az tegnapit/olvasásét. --Gyantusz vita 2012. június 23., 09:35 (CEST)Válasz
Nem, nem hibásan, csak nem elég bőven. A sablonban – {{cite web}}(?) – még van pár más paraméter is, de azokat ritkán használom/-juk. A date a megjelenés dátuma, az accessdate pedig a hozzáférésé, azaz mikor el lett olvasva. --Gyantusz vita 2012. június 25., 14:37 (CEST)Válasz
Ha van ingered angolról fordítani, használhatod ezt a portált (key.Aero) is. --Gyantusz vita 2012. június 25., 15:41 (CEST)Válasz

Szia!

Az "Ilyen-olyan repülőtér" megnevezésében a "repülőtér" mindig kisbetűvel írandó. misibacsi*üzenet 2012. július 22., 21:09 (CEST)Válasz

re-lingus[szerkesztés]

Kösz! Jó szemed van! Üdvözlettel:--Petej vita 2012. június 10., 18:11 (CEST)Válasz

Karácsony[szerkesztés]

Áldott boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2012. december 25., 22:07 (CET)Válasz

2013 a légi közlekedésben[szerkesztés]

Szerintem a cikkre az építés alatt sablon helyett praktikusabb lenne az aktuális sablon, mert egyrészt hülyén néz ki, hogy egy cikk 1 éven át építés alatt van, másrészt viszont egész évben éppen akkor aktuális eseményeket dolgoz fel. Én is aktuális sablont használok a 2013 balesetei, 2013 bűnügyei stb., cikkeken. - Tündi vita 2013. február 8., 21:22 (CET)Válasz

Véget ért a 2013-as karbantartó verseny[szerkesztés]

Szia! Gratulálok a versenyben elért helyezésedhez. Kérlek, hogy a helyezésednek megfelelő sorrendben válassz ajándékot: Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2013/Statisztika#Eredményhirdetés. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2013. április 8., 21:27 (CEST)Válasz

Karbantartó verseny díjátadás[szerkesztés]

Várunk szeretettel: Wikipédia:Wikitalálkozók/Budapest, 2013. június 2. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2013. május 5., 10:59 (CEST)Válasz

Szia! Mivel úgy nyilatkoztál, nem tudsz ott lenni a június 2-i találkozón, kérlek írd meg nekem azt a nevet és címet, ahova elküldhetjük ajándékodat. Üdv. -RepliCarter Hagyj üzenetet 2013. május 14., 11:09 (CEST)Válasz

Cím[szerkesztés]

Szia! Címedet saját érdekedben töröltem RepliCarter vitalapjáról, és e-mailben eljuttattam neki. Kérlek, a jövőben ne hozz nyilvánosságra adatot saját magaddal kapcsolatban, mert nem várt következményei lehetnek. Az ilyen információkat a baloldali menüben található "E-mail ennek a szerkesztőnek" linkre lépve, közvetlen e-mailben kell továbbítani. Üdv, --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2013. május 15., 11:29 (CEST)Válasz

A címet megkaptam. Burum, köszi a közbenjárást. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2013. május 15., 15:54 (CEST)Válasz

Fájl:Cserhát józsef.JPG[szerkesztés]

Szia!

Sajnos, ennek a képnek vitatott a licence. A részleteket a vitalapján olvashatod. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2013. július 17., 09:42 (CEST)Válasz

Én a második megoldást preferálnám. Ebben a kategóriában megtalálod a veszprémi wikipédistákat, akik esetleg segíthetnek. Javasolnám Matteo55-öt felkeresni. Alternatív megoldás, hogy felírod a erre a listára, hogy szeretnéd ezt a képet, hátha előbb-utóbb valaki lefényképezi. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2013. július 17., 23:05 (CEST)Válasz

Szóltam Matteo55-nek, de ő sajnos mostanában nem tartózkodik Veszprémben, viszont azt javasolja, hogy próbáld meg megkérni Winterrose-t vagy Mihálykó Pétert. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2013. július 18., 22:22 (CEST)Válasz



Kedves Lupus~huwiki!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:35 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:37 (CEST)

Fájl:Keverő- bolygató csigás.jpg[szerkesztés]

Szia, ez most közkincs, vagy kettős licenc? Egyáltalán te vagy a kép szerzője? – KoBeAt üzenet 2018. augusztus 11., 16:33 (CEST)Válasz

Segíts a Wikipédia jobbá tételében egy rövid kérdőív kitöltésével![szerkesztés]

Kedves Lupus~huwiki!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a magyar Wikipédia aktív szerkesztője voltál, azonban egy ideje már nem szerkesztesz. A Wikimédia Magyarország Egyesület programot indított a Wikipédia szerkesztőinek megtartására. A program hangsúlyos része, hogy megpróbáljuk pontosabban megérteni a szerkesztők Wikipédiával kapcsolatos élményeit, problémáit, és azt, hogy mi vezet a szerkesztők megmaradásához, vagy ahhoz, hogy abbahagyják a szerkesztést.

Adataidat bizalmasan, adatvédelmi irányelveinkkel összhangban kezeljük, azokhoz kizárólag Samat, a kutatással kapcsolatban fér hozzá. A válaszokat nem hozzuk anonimizálás nélkül nyilvánosságra.

Kérjük, szánjál 5-10 percet a kérdőív kitöltésére!

Válaszaid segítenek abban, hogy a magyar Wikipédia a jövőben könnyebben megtarthassa önkéntes közreműködőit. Köszönjük!

Ha nem szeretnél többet ilyen üzenetet kapni, helyezd el a vitalapodon a [[Kategória:Tömeges üzenetküldésből kijelentkezettek]] karaktersort.

Üdvözlettel: Samat üzenetrögzítő 2019. szeptember 4., 00:53 (CEST)Válasz