Szerkesztővita:Luciengav

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Luciengav!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. április 14., 19:25 (CEST)

Ecaterina Varga[szerkesztés]

Szervusz! Szívbéli üdvözletem a Magyar Wikipédiában! Sajnos románul nem tudlak kérdezni, de ha igényled angolul is leírhatom (if your English is better I can write in English):

A Varga Katalin cikkek kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem (mivel láttam, hogy Te szerkeszted a román változatot), hogy megtudnád-e mondani, hogy a következő illetők közül ki volt román és ki magyar; illetve a román nevek eredeti (román) alakját is szeretném, ha segítenél megtalálni:

  • Czandro Simion Pitok (vagy Czandro Simon)
  • Krisnyik Todor
  • Nyikoara Dumitru
  • Plésa Dancs Juon
  • Balint Simon

Segítséged előre is köszönöm: Matthew (hűtőszekrényajtó) Candle icon.png 2009. augusztus 16., 21:54 (CEST)

Iar dacă nici engleza nu ajută, suntem câţiva care pot ajuta comunicaţia: Kategória:user ro-3. Salut! – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2009. augusztus 16., 22:14 (CEST)

Köszönöm szépen a segítséged! :-) - Matthew (hűtőszekrényajtó) Candle icon.png 2009. augusztus 17., 14:41 (CEST)

Jó estét! Még egyszer köszönöm szépen. - Matthew (hűtőszekrényajtó) Candle icon.png 2009. augusztus 17., 20:56 (CEST)