Szerkesztővita:Kolibri1803

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Kolibri1803!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Ogodej Mal 0.png vitalap 2017. június 13., 20:38 (CEST)

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Tambo vita 2019. március 26., 20:13 (CET)

Úgy gondoltam, hogy nem minősül vandalizmusnak egy származási ábra feltüntetése hivatkozásokkal alátámasztva, de a jövőben tartózkodni fogok ettől a fajta tevékenységtől. Kolibri1803 vita 2019. március 26., 22:45 (CET)

Zsidó származású kategória és zsidóság portál[szerkesztés]

Szia!

Megkérlek, ne pakolgasd ki a szócikkre a zsidó származású (vagy más etnikai/felekezeti) kategóriákat és a zsidóság portált. Ezeket csak akkor tesszük ki, ha az illető életére, munkásságára jelentős hatást gyakorolt, és ez megfelelő módon ki lett fejtve a szócikkben. Köszönöm a megértésedet! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. június 25., 14:25 (CEST)

Kemény Egon zeneszerző neve[szerkesztés]

Kedves Kolibri1803! Köszönöm, hogy fáradtál, de Kemény Egon zeneszerző művésznévként sem használta a Ferenc nevet. Ezért kérlek tiszteletből maradjunk az ő akaratánál. Egyéb részletes családi adatok sem tartoznak ide. Köszönettel: – Hársfa vita 2019. augusztus 4., 16:13 (CEST)