Szerkesztővita:Kisün

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kisün 18 évvel ezelőtt

Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a portán, a Kocsmafalon érdeklődhetsz vagy kérdezz nyugodtan a vitalapomon. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a Felhasználói lapodon.

Én személy szerint nagyon örülök, mikor nyelvészetben járatos szerkesztők csatlakoznak. Viszonylag sok nyelvészeti témájú szócikkünk van, amiket bővíteni, javítani lehetne: Kategória:Nyelvészet.

És nyelvész ismerőseidnek is reklámozd a Wikipédiát! :)

Sok sikert és jó szerkesztést! nyenyec  2005. május 12., 18:11 (CEST)Válasz

Kösz az üdvözlést és a szíves fogadtatást, egyenlőre még szokom a környezetet és az eszközöket. Egyébként inkább filológus vagyok mint nyelvész, de ígérem rajta leszek, hogy a Mezopotámiával kapcsolatos szócikkeket szerkesszem-bővítsem. Ismerősöknek meg majd reklámozom a wikipédiát bőszen. Másik "szakterületem" egyébként a sci-fi, kicsit távol esik az assziriológiától, de hát ez benne a szép. De mielőtt még bármibe belevágnék megyek és elolvasom az irányelveket meg a gyíkokat --Kisün 2005. május 13., 22:31 (CEST)Válasz