Szerkesztővita:Közép-Európa Táncszínház

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 6 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Tanc2234563.jpg témában

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Éberhardt Klára.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képfeltöltéseid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Regasterios vita 2017. május 10., 19:41 (CEST)Válasz

Úgy látom, elég sok képet feltöltöttél annak idején a Közép-Európa Táncszínház oldaláról. Kérlek, hogy egy e-mailben erősítsd meg, hogy valóban az töltötte fel a képeket a Wikipédiára, aki arra jogosult. Ezt az alábbi tartalmú e-maillel teheted meg, amelyet a permissions-hu@wikimedia.org kell küldeni, és lehetőleg valamelyik cedt.hu-s címről érkezzen a levél:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

Beleegyezek, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • Közép-Európa Táncszínház

Ezzel hozzájárulok, hogy a képeket bárki szabadon felhasználja, illetve azokat bárki módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]

– Regasterios vita 2017. május 10., 20:01 (CEST)Válasz

Fájl:Tanc2234563.jpg[szerkesztés]

Ehhez a képhez viszont Hrotkó Bálinttól kell egy ugyanolyan engedély, mint a fentebbi. – Regasterios vita 2017. május 10., 20:07 (CEST)Válasz