Szerkesztővita:Ingriiid00

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Ingriiid00!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. március 8., 14:49 (CET)

Mentor[szerkesztés]

Szia! Látom, hogy mentort keresel, de nem reagálsz semmire, amit üzennek neked. Törlöd a járőrök üzenetét. Sajnos ez vandálkodásnak minősül, ez blokkal járhat. Az általad írt szócikk sajnos blogbejegyzésnek minősül, ezért ebben a formában nincs helye a Wikipédiában. Kérlek, a szerkesztői lapodat ne használd ennek a tárolására! Ajánlom neked az üdvözlőlap linkjeit, sok fontos információ megtalálható benne a Wikipédia szerkesztésével kapcsolatban. Ha kérdésed van, tedd fel, de kérlek, ne töröld le, amit írunk neked! Köszönöm, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. március 8., 15:05 (CET)