Szerkesztővita:Hev

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 6 évvel ezelőtt a(z) Engedély képekhez témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Hev!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - Alensha (írjá má • műveim) 2006. május 24., 15:56 (CEST)Válasz

No frász[szerkesztés]

Csak csigavér: a túrázás jó téma, a somogyiság még jobb :), a sablonpakolós buzgalmat meg túl lehet élni.

Érdemes alaposabban körülnézni az ún. "irányelvek" között, mert a szerkesztők bármit is csinálnak, notóriusan az irányelvek szellemére szokták azt fogni. Tehát jó tudni, hogy valójában mi is áll bennük, de ez még nem garancia semmire.

Jó munkát: keresd a segítő kezeket! :) – Nullextrakadémia NULLEXTRAKADÉMIA 2008. március 8., 08:29 (CET)Válasz

WP:SZUB[szerkesztés]

Egy apró kérés: mivel a szubcsonklistát egy bot (egy szgépes program) frissíti és tartja nyilván, ezért ne szerkeszd a listát, mert a bot megzavarodhat és abból problémák lehetnek. Köszi előre is! :-) Cassandro Ħelyőrség 2008. november 14., 20:05 (CET)Válasz

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Ddp jelv.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képfeltöltéseid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Regasterios vita 2018. február 1., 14:54 (CET)Válasz

A kérdéses fotó 10 éve van a wikin, amúgy saját tulajdonom a jelvény amit bemutattam volna és a képet is én készítettem. Az eredeti rajz szintén az enyém! Mint a Somogy megyei Természetbarát Szövetség tagja készült kb. 15 éve. A jelvény már különben sem aktuális 2 éve egy másik van helyette de nem teszek fel róla képet, nehogy újabb 10 év múlva reklamáljon valaki.

Hev