Szerkesztővita:Hakos007

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 7 évvel ezelőtt a(z) Eltévedtél témában

Észrevételek[szerkesztés]

Szia,

Mivel új vagy, szeretnék a szerkesztéseiddel kapcsolatban néhány észrevételt tenni, azaz miért is vontam vissza 90%-át?

Azt írod, Az Arsenalban a 2008-2009-es szezon jól sikerült neki. Ezt mire alapozod, illetve mihez képest írod, hogy jól sikerült? Az enciklopédiák fő ismérvei a visszaellenőrizhetőség, a semleges nézőpont és a tényszerűség. Az általad írt egyik szempontnak sem felel meg, mivel se nem visszaellenőrizhető, se nem semgleges (mivel ez a te véleményed, nem nemzetközi szakíróké), illetve nem is tényszerű, mert nincs semmivel sem összehasonlítva.

Továbbá megjegyzed, hogy A szurkolók megválasztották a 2008-2009-es szezon legjobbjának. Ha igaz is, megint csak a visszaellenőrizhetőség és a tényszerűség sérül. Milyen szurkolók, milyen forrás alapján, stb.?

2008-2009-es szezon nagyon nehéz volt az Arsenal számára. Az Aston Villa is megelőzte a tabellán, de a bajnokság végén 4. lettek köszönhetően a javulásnak és az Aston Villa kipukkadásának.

Kérdések
  1. Egy labdarúgócsapatnak mitől nehéz? Van anyagi nehézség, sérülési hullám, stb., de igazából egyik sem volt érvényben.
  2. Milyen javulásnak, illetve mihez képest javulásnak köszönhető a 4. hely?
  3. A kipukkadás mióta enciklopédikus szó?

2009-2010-es szezonnak az Arsenal erősnek tűnt. Mivel az United kerete meggyengült C. Ronaldo és Carlos Tevez távozása után.

Egy el sem kezdődött szezonról hogy lehetséges múlt időben beszélni (tűnt)? Ezt ki döntötte el előre, mi alapján tehetünk ilyen kijelentéseket, stb. Az MU keretének gyengülése ugyancsak személyes vélemény, mivel egyáltalán nem igazolható, hogy ezzel a bajnok majd rosszabbul fog szerepelni… Nostredamust pedig max. a sportsajtóban játszanak, nem itt.

Tényszerűen próbáltam rámutatni a legfőbb hibákra, nem támadásnak szántam. A fentebb jelölteket kerüld a jövőben. - CFC vita 2009. július 14., 07:41 (CEST)Válasz

Eltévedtél[szerkesztés]

Szia!

Gondolom, valami nagyon vicceset akartál írni.

Sajnos, a Wikipédia nem a humorérzék csillogtatására való.

Ezzel a szöveggel az Unciklopédiában több sikerre számíthatsz, mert innen a Wikipédiából nyomtalanul törölni fogjuk. Üdv.--Linkoman vita 2016. december 2., 20:06 (CET)Válasz

Tisztelt Szerkesztőtársam!

Sajnálattal látom, hogy mennyire nem érdekel az állatvédelem! Én azt hittem a Wikipédián rendes, természetszerető emberek találhatóak meg. Már pusztán a feltöltött kép láttán könnybe lábad a szemem, hogy egy ilyen szép, kecses példány, a természet csodája egyszer teljesen eltűnhet a Földről.

A mutáns őzikeflamingó veletek, vagy nélkületek de élni fog!

Üdvözlettel, egy az állatokért aggódó olvasótok.

A Mutáns denevérszerkesztő tevékenysége pedig a komoly szerkesztésekért aggódó szerkesztőket aggasztja...--Linkoman vita 2016. december 3., 14:58 (CET)Válasz

Tisztelt Linkoman!

Hahahaha nagyon poénos... kár, hogy nem volt az, sőt sikerült másik veszélyeztetett fajt megemlíteni amiről egy későbbi értekezésemben szerettem volna behatóan foglalkozni. Legközelebb kérem, komolyabb odafigyeléssel fogalmazza meg kritikáját!

Üdvözlettel

Egy értelmesen fogalmazó olvasójuk