Szerkesztővita:HCMarcello

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt HCMarcello 7 évvel ezelőtt a(z) Azonosító megváltoztatása témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves HCMarcello!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2016. október 14., 11:24 (CEST)Válasz

Azonosító megváltoztatása[szerkesztés]

Szia! Azzal a kéréssel fordulok Hozzád, hogy az azonosítókról (szerkesztői nevek) szóló tájékoztatót olvasd el és válassz magadnak egy olyan azonosítót, amely semleges és
nem tartalmazza szervezet vagy cég nevét.

Az azonosítód megváltoztatását itt kérheted:

AZONOSÍTÓ MEGVÁLTOZTATÁSA.

Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel, vagy mással kapcsolatban, akkor keress meg bátran a vitalapomon! További jó szerkesztést!
Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2016. október 14., 11:24 (CEST)Válasz

Szia! Amit csináltál, az csak egy kérés volt, attól em változik meg a neved automatikusan. Egy erre feljogosított felhasználó tudja kézi beavatkozással átírni, ők meg kevesen vannak, fogják jelezni, ha elkészült. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2016. október 14., 21:57 (CEST)Válasz

Köszönöm! :-) – HungaroControl vita 2016. október 17., 09:22 (CEST)Válasz

Köszönöm, megvan az új felhasználónév. – HCMarcello vita 2016. október 24., 10:24 (CEST)Válasz

Hungarocontrol[szerkesztés]

Szia!

Eddig megpróbáltam neked a háttérből segíteni, most viszont sajnálattal látom, kérdezés helyett inkább visszavonsz szerkesztéseket.

Engedd meg, hogy tájékoztassalak arról: a Wikipédia egy lexikon és ebben nem csupán aktuális információkat, adatokat közlünk, hanem Történeti részt is írunk, pont azért, hogy az olvasó tájékozódhasson olyan tényekről, amelyek már nem aktuálisak, viszont egyébként feledésbe merülnek. A Wikipédia semlegessége megköveteli, hogy akkor is megemlékezzünk egy-egy cég előzményeiről, ha azt múltat a mai illetékesei inkább feledésre akarják ítélni!

A jelen esetben a történeti rész lehetővé teszi, hogy az olvasó tájékozódhasson: az LRI-nek két jogutódja van - az infoboxból nem ez nem ilyen egyértelmű.

Sok mindent tisztázhatnak a szerkesztők egymás között.

A visszavonás a legudvariatlanabb eszköz, ami rendelkezésünkre áll. Üdv.--Linkoman vita 2016. október 14., 11:30 (CEST)Válasz


Szia!

Nem tudom, ha itt válaszolok, el tudod-e olvasni - kezdő vagyok és nem egyértelmű sok minden. Pl. az sem, hol/hogyan tudok/tudtam volna kérdezni. A visszavonás volt az egyetlen, általam ismert megoldás, ott tudtam nagyon röviden megmagyarázni, miért vonom vissza. Sajnálom, ha ez udvariatlan, nem annak szántam.

Nem szeretnék semmit feledésre ítélni, csak úgy gondoltam, az a mno-s idézet minden ízében elavult (és mára teljesen irreleváns) - leszámítva azt az egyetlen információt, amit te is említesz, hogy az LRI-nek két jogutódja van. Ez utóbbi természetesen tény.

Mindenképpen szeretnék majd egy viszonylag részletes cégtörténetet is feltenni (nem utolsósorban az általad is linkelt Renner Péter-tanulmány alapján), de erre egyelőre nincs kapacitásom. Addig tőlem maradjon az mno-s idézet, engem nem zavar.

üdv – HungaroControl vita 2016. október 14., 13:55 (CEST)Válasz